2777
2789
عنوان

امروز یه زوج ۳۰ ساله و ۸۰ ساله دیدم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاالله جان التماست میکنم پسرپروین شفابده وسروقت ب دنیابیادودل مامانشوشادکن الهی امین🤲🤲🤲

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
واقعا توی رستوران کسی به خودش اجازه میده با مشتری اینجوری حرف بزنه؟

دقیقا...راستش باور نکردم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقعا چی فکب کرده مرده دختره واسه پول پیششه

اینا که براشون مهم نیس

خودشونم میدونن چرا دختره باهاشون میگرده

تهش تا بمیرن تا میتونن استفاده جنسی میکنن

ببین فشار اقتصادی چه میکنه با آدم البته میدونم توجیه قابل قبولی نیست

چرا هست من به شخصه به حدی الان بی پولی بهم فشار آورده که میگن کاش شوهرم الان یه پیر مزد پولدار بود مگه اینکه جوونه تاج سرم گذاشته 

شاید مرده زود شکسته شد شاید ۶۰ ابنا بوده باز ۶۰ بهتره

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪