2777
2789
عنوان

داوطلب کنکوری !

98 بازدید | 9 پست

مامانای عزیز از وضعیت تحصیلی و مطالعه دانش آموزای گل تون راضی هستین؟

اگر نیاز به راهنمایی دارین من میتونم کمک تون کنم حداقل از الان تا کنکور دانش اموزتون به راه راست هدایت بشه☺️😉

نمیتونم درس بخونم

۱ساعت و نیم باید شیمی بخونم ولی تمرکز ندارم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نمیتونم درس بخونم ۱ساعت و نیم باید شیمی بخونم ولی تمرکز ندارم

عزیزم شما نیاز به مشاوره داری چون عادت کردی به کندخوانی 

و حدس میزنم تست کم میزنی 

این شماره تماس منه 09233291387

جلسه اول مشاوره برای شما رایگانه چون دوس دارم دلی کمک تون کنم 

پیام بذار واسم حتما باهات تماس میگیرم زیباجان🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما نیاز به مشاوره داری چون عادت کردی به کندخوانی  و حدس میزنم تست کم میزنی  ...

مشاور دارم

تازه شروع کردم جدی خوندنو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مشاور دارم تازه شروع کردم جدی خوندنو

مشاورت واسه کندخوانی و افزایش سرعت مطالعه و تست زنی چیزی بهت یاد نداده؟

چون معمولا در یک یا  نهایت دو هفته همه دانش آموزانی ک درگیر کندخوانی هستن اوکی میشن البته با روش درست!!

مشاورت واسه کندخوانی و افزایش سرعت مطالعه و تست زنی چیزی بهت یاد نداده؟ چون معمولا در یک یا &nbs ...

گفته

انجام میدی کارایی ک گفته؟ وضعیتت بهتر شده؟

اخه من تا میخوام یخورده بخونم دوباره ول میکنم

باید پیوسته بخونم ک مشکلات رفع شه ولی مشکل از تنبلی و کوتاهی خودمه

از امروز شروع کردم و تصمیم دارم ول نکنم دیگه درسو

امیدوارم موفق شم تهش

شماهم دعا کنید برام

اخه من تا میخوام یخورده بخونم دوباره ول میکنم باید پیوسته بخونم ک مشکلات رفع شه ولی مشکل از تنبلی و ...

قطعا برات دعا میکنم زیباجان🤍 خدا ب دلت نگاه کنه و هرچی میخوای ب بهترین شکل بهش برسی🤍😍

ولی به مشاورت بگو حداقل کوتاهی نکنه و کارشو بهتر انجام بده ک  دانش آموز انقدر ناامید نباشه

قطعا برات دعا میکنم زیباجان🤍 خدا ب دلت نگاه کنه و هرچی میخوای ب بهترین شکل بهش برسی🤍😍 ...

مقصر خودمم ولی😅

مشاورم خیلی حرف میزنه باهام ولی من اصلا ذهنم اشفتس

بازم ممنونم ازتون