2777
2789

سلام عزیزم

چند روز پیش تو تاپیک مدیریت پیامک رو در مورد خانواده ت خوندم که خیلی به مشکلاتشون فکر می‌کنی...

عزیزم این خیلی خوبه ولی این حرف رو از منی که یه عمر خودمو وقف خانواده و کردم آویزه گوشت کن...دلسوزی بیش از حد خودتو از پا در میاره...تو مسول خودتی و اینکه با تو رو دوش بقیه نذاری...نه اینکه سنگ زیرین آسیاب باشی...باور کن کم میاری...منم پدر و مادر بی فکری داشتم از وقتی شاغل شدم پنهانی کمک حالشونم...عروسی خواهر و برادرم چقدر از خودم زدم...پنهانی طلا فروختم کادو خریدم...خیلی حرفه که اینجا جاش نیست...اما همش جزو وظایفم شد...و وقتی کن آوردم محکوم شدم...

اتفاقا خواهر برادرا که سرشون گرم زندگیشونه پدر و مادرم بیشتر دلسوزشون هستن...

به خاطر خدا از دستت میاد کمک حال پدر و مادرت باش در حد معقول اما خودکشی نکن...من دیدم که میگم آدم بعدها تا کجاش میسوزه...اگه منم به فکر بودم الان برای خودم اندوخته ای داشتم نه اینکه دلم بسوزه چرا به فکر آینده نبودن و فقط روح و روانم آسیب دید و انتظارات ازم زیاد شد...

افوض امری الی الله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمچند روز پیش تو تاپیک مدیریت پیامک رو در مورد خانواده ت خوندم که خیلی به مشکلاتشون فکر می‌ک ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی و همینطور ممنونم بخاطر راهنماییتون

دلم میخواد دور باشم از همه ولی شرایطم جوریه که هر روز میبینمشون و نمیتونم برم جای دیگه ای خونه بگیرم

کار چندانی هم براشون نمیکنم ولی همینکه ناراحتیشونو میبینم روی روح و روانم تاثیر گذاشته توی چالشی افتادیم که تموم نمیشه اتفاق‌هایی که نمیشه اینجا بگم

به هرحال ممنون میشم برامون دعا کنید🙏❤️ 

برای فرج امام زمان یه صلوات بفرستید