2777
2789

سلام دوستان  

پنجشنبه تولد دوستمه براش یه شومیز و براش آرایشی گرفتم و بادکنک اینا

دلم میخواد یه کیک کوچیک هم براش بگیرم اما میترسم به خاطر اندازش زشت و ضایع باشه  

اخه کلا همین ما دو نفریم بیشتر از اینم خورده نمیشه

موندم چیکار کنم  

کیکی که مدنظرمه اینجوریه  

تعداد رای : 30
نظرسنجی
همین کیکها خوبه بگیر
29
96%
بهتره کیک بزرگتر بگیری
1
3%
دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

و منی واسه همه دوستام هدیه دادم و ترکم کردن اللانم میسوزم اونا هیچی ندادن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنتو بگیر تو جعبه‌ی مخصوص میزارن خیلی باحاله 

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
میتونی توی باکس بزاری قشنگ 

کیک رو؟ باکس بسته بندی که داره

باکس دیگه نمیدونم چجوریه  

و منی واسه همه دوستام هدیه دادم و ترکم کردن اللانم میسوزم اونا هیچی ندادن

متاسفانه منم مثل خودتم...

بنتو بگیر تو جعبه‌ی مخصوص میزارن خیلی باحاله 

ااا چه جالب و قشنگ 

سرچ میکنم ببینم مدلاش رو

ممنون  

متاسفانه منم مثل خودتم...

نکن پس واسش بعدا افسوس میخوری چقدر دادی به کادو ها؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ااا چه جالب و قشنگ  سرچ میکنم ببینم مدلاش رو ممنون    

اره خیلی نازن اگه خاستی برات چنتا مدل بفرستم ایده بگیری

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اره کیکو همین باکس شیشه ای جدیدا که درشون روبان داره

چه شیک و عاااالی

ممنون عزیزم

خود قنادی ها دارن؟ یا از جای دیگه تهیه کنم؟  

چه شیک و عاااالی ممنون عزیزم خود قنادی ها دارن؟ یا از جای دیگه تهیه کنم؟    

شهر ما قنادی ها دارن شهر شمارو نمیدونم ولی بپرس ترند شده همجا داره

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
نکن پس واسش بعدا افسوس میخوری چقدر دادی به کادو ها؟

والا چی بگم... چندماهه باهم دوست شدیم

دختره اونم

انگار به روی خودم نیارم بلد نیستم نمیتونم  

شومیز حدود 350

براش ها هم 95 

بادکنک هم امشب میخوام بگیرم

این کیک کوچیکها هم کنار خونمون میفروشه 130