گلم من یه سوال پرسیدم بالا میسه اگه اطلاعی دارین جواب بدین ممنون میشم
اصولا میگن بی رنگ بزنید چون میشه دو انگشت کامل زد. شما بیرنگ بزن جنس خوب روش کرم پودری بزن لک نمیاری. اتفاقا الان چون پوستت حساس شده اگه نور به پوستت بخوره و ضدآفتابت کم باشه آسیب میبینی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میسلار گارنیه استفاده میکنم مشکلی ندارم. جدیدا میگن برندهای کره ای استفاده کنین. هم فیکش کمه هم ...
هر چی تو ایران همه پسند میشه دیگه اورجینالش پیدا نمیشه
مثل همین گارنیه
محصول جدیدم بخوای بزنی ریسکش بالاس که یه وقت پوستت واکنش نشون نده
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
میسلار واتر دافی که ایرانیه دقیقا مثل گارنیر کارایی داره سیمپل هم من زدم هم میسلار هم تونر راضیم اور ...
ببین دافی واقعا بده. همه متخصص های پوست گفتن نزنید. اوردینری توی خارج از کشور 9 یوروئه یعنی 540 تومن. اونوقت اینجا با این قیمتها به ما میفروشن. ولی اصلش رو گیر بیارید معجزه اس