2777
2789
گلم من یه سوال پرسیدم بالا میسه اگه اطلاعی دارین جواب بدین ممنون میشم

اصولا میگن بی رنگ بزنید چون میشه دو انگشت کامل زد. شما بیرنگ بزن جنس خوب روش کرم پودری بزن لک نمیاری. اتفاقا الان چون پوستت حساس شده اگه نور به پوستت بخوره و ضدآفتابت کم باشه آسیب میبینی

اخه بهترین چیزی که پوستمو تمیز میکنه  میسلار گارنیه است  و نیاسینامید اوردینری هم حتما ب ...

منم میسلار گارنیه استفاده میکنم مشکلی ندارم. جدیدا میگن برندهای کره ای استفاده کنین. هم فیکش کمه هم قیمتش در حد همین نوتروژیناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میسلار گارنیه استفاده میکنم مشکلی ندارم. جدیدا میگن برندهای کره ای استفاده کنین. هم فیکش کمه هم ...

هر چی تو ایران همه پسند میشه دیگه اورجینالش پیدا نمیشه 

مثل همین گارنیه 

محصول جدیدم بخوای بزنی ریسکش بالاس که یه وقت پوستت واکنش نشون نده

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
میسلار واتر دافی که ایرانیه دقیقا مثل گارنیر کارایی داره سیمپل هم من زدم هم میسلار هم تونر راضیم اور ...

ببین دافی واقعا بده. همه متخصص های پوست گفتن نزنید. اوردینری توی خارج از کشور 9 یوروئه یعنی 540 تومن. اونوقت اینجا با این قیمتها به ما میفروشن. ولی اصلش رو گیر بیارید معجزه اس

ببین دافی واقعا بده. همه متخصص های پوست گفتن نزنید. اوردینری توی خارج از کشور 9 یوروئه یعنی 540 تومن ...

دافی واسه من اونقدر خوب بوده شاید به بعضیا نمیسازه من رتینول اوردینری رو گرفتم ولی خیلی چربه احساس میکنم اصل نیست550گرفتم چندماه پیش

مرطوب کنندهٔ سیمپل باعث جوش نمیشه؟  اثرش میمونه؟ چون من دوست ندارم سریع جذب بشه انگار هیچی رو ...

دو نوع داره سیمپل. من پوستم چربه مدل لایت رو گرفتم عالیه مثل برق و باد جذب میشه. اگر پوستتون خشکه مدل ریچ که خوب یکم چربی داره

هر چی تو ایران همه پسند میشه دیگه اورجینالش پیدا نمیشه  مثل همین گارنیه  محصول جدیدم بخو ...

آره دقیقا. ولی بایودرما امتحان خودشو پس داده. یه ذره بخوام بیشتر هزینه کنم اونو میگیرم

میشه حدود قیمتهاش رو بگید. لافارر رو تعریف میکنن

میسلار واتر یادم نمیاد چند گرفتم 

اما فوم رو ۱۷۰

تونر هم ۱۷۰

ابرسان رو ۷۰

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️