2777
2789

خانوم ها لطفاً راهنماییم کنیم به راهنمایتون نیاز دارم ❤️

من کنکوری‌ام ...

اول یه مشاور انتخاب کردم که خب از لحاظ سنی هم سن و سال خودمه و فوق العاده بهم انگیزه می‌داد و کارشم خوب بود و در کنارش خیلی از درس خوندن بیشتر لذت می‌بردم و عملکرد خیلی بهتری روی من داشت ... حتی وقتایی که حالم بد بود با وجود اینکه فقط مشاور تحصیلیه ولی مثل یه دوست پای حرفا می‌شست و کمکم می‌کرد :) یه دو هفته باهاش مشاوره داشتم بعد خب خودش این پیشنهادو داد که بهتره منی با یه مشاوری که تجربیات بیشتری داره شروع کنم برام مناسب‌تره و منم از ته دلم راضی نبودم ولی خب قبول کردم..

الان باید یه مشاور دیگه‌ای که یک ماه هستش شروع کردم با وجود اینکه اون خانم تجربه بیشتری داره و خب سنش بالاتره و در کل اطلاعات بیشتری داره پیش میرم ولی گاهی وقتا بهش دروغ می‌گم که درس خوندم و گزارش کار الکی می‌فرستم 

بعضی وقتا هم حس  می‌کنم درست و حسابی گزارش کارهامو تحلیل نمی‌کنه و مثل مشاور قبلیم بهم انگیزه نمیده و عمل کردم خیلی ضعیف شده .....

حالا مشاور قبلیم بهم همون موقع گفت که اگر می‌خوای می‌تونی با من برگردی و دوباره مشاوره داشته باشی ....

حتی بعد از اینکه مشاورمو باهاش لغو کردم چقدر پیگیرم بود و همش حواسش به درسام بود 🥺 کلاً چون خیلی دختر دوست داشتنیه باعث شده که باهاش حس صمیمیت داشته باشم و بتونم بهتر درس بخونم ....

حالا خواهرانه ازتون می‌پرسم به نظر شما به مشاور قبلیم برگردم بهتره یا نه با همین فرد ادامه بدم؟ ( به خاطر اینکه تجربه بیشتری داره فرد حدید )

نمی‌خوام یه وقت تصمیم اشتباه بگیرم که بعداً پشیمون بشم می‌خوام نظر شما رو بدونم چیکار کنم بهتره؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود اولی چرا گفت بری با دومی؟

بخاطر یک سری مشکلاتی که دارم که روی عملکرد درسیمم تاثیر گذاشته بود احتمالاً به خاطر همون گفته بودش که باید بری با یه شخص با تجربه‌تر

و گفته بودیم فقط نظر شخصی منه می‌تونی اصلاً نری 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

ایدی مشاور قبلیتو به منم میدی؟

رشتت چیه ؟؟ ایشون فقط مشاور انسانی هستا 

از موسسه گاماس ۲۰

انگیزه خیلی مهمه به نظرم برگرد

ته دلم خیلی دوست دارم برگردم باهاش ولی می ترسم اشتباه باشه 

ته دلم خیلی دوست دارم برگردم باهاش ولی می ترسم اشتباه باشه 

دوتاشونو نمیتونی داشته باشی؟

به نظر من تجربه مهمه ولی وقتی تا خودت انگیزه لازم رو نداشته باشی و درس نخونی و الکی گزارش بدی به نظرت میتونی از تجربه مشاورت استفاده کنی؟

قطعا نه پس یا روی خودت کار کن و انگیزه ات رو خودت ببر بالا یا برو با مشاور قبلیت که انگیزه خوندن داشته باشی

بودن ادمایی که رتبه تک رقمی شدن بدون ذره ای مشاوره چون اونها انگیزه داشتن و تلاش کردن پس موفقیتت رو به مشاوره گره نزن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
دوتاشونو نمیتونی داشته باشی؟ به نظر من تجربه مهمه ولی وقتی تا خودت انگیزه لازم رو نداشته باشی و درس ...

نه نمیشه دوتاشون و باهم 

یه مشاور قبلیم پیام دادم که صلاح بدونه برگردم باهاش 

و اینکه آره می‌دونم قطعاً موفقیت به  مشاور داشتن نیست ولی خب من وقتایی که مشاور دارم بهتر می‌تونم درس بخونم