خانوم ها لطفاً راهنماییم کنیم به راهنمایتون نیاز دارم ❤️
من کنکوریام ...
اول یه مشاور انتخاب کردم که خب از لحاظ سنی هم سن و سال خودمه و فوق العاده بهم انگیزه میداد و کارشم خوب بود و در کنارش خیلی از درس خوندن بیشتر لذت میبردم و عملکرد خیلی بهتری روی من داشت ... حتی وقتایی که حالم بد بود با وجود اینکه فقط مشاور تحصیلیه ولی مثل یه دوست پای حرفا میشست و کمکم میکرد :) یه دو هفته باهاش مشاوره داشتم بعد خب خودش این پیشنهادو داد که بهتره منی با یه مشاوری که تجربیات بیشتری داره شروع کنم برام مناسبتره و منم از ته دلم راضی نبودم ولی خب قبول کردم..
الان باید یه مشاور دیگهای که یک ماه هستش شروع کردم با وجود اینکه اون خانم تجربه بیشتری داره و خب سنش بالاتره و در کل اطلاعات بیشتری داره پیش میرم ولی گاهی وقتا بهش دروغ میگم که درس خوندم و گزارش کار الکی میفرستم
بعضی وقتا هم حس میکنم درست و حسابی گزارش کارهامو تحلیل نمیکنه و مثل مشاور قبلیم بهم انگیزه نمیده و عمل کردم خیلی ضعیف شده .....
حالا مشاور قبلیم بهم همون موقع گفت که اگر میخوای میتونی با من برگردی و دوباره مشاوره داشته باشی ....
حتی بعد از اینکه مشاورمو باهاش لغو کردم چقدر پیگیرم بود و همش حواسش به درسام بود 🥺 کلاً چون خیلی دختر دوست داشتنیه باعث شده که باهاش حس صمیمیت داشته باشم و بتونم بهتر درس بخونم ....
حالا خواهرانه ازتون میپرسم به نظر شما به مشاور قبلیم برگردم بهتره یا نه با همین فرد ادامه بدم؟ ( به خاطر اینکه تجربه بیشتری داره فرد حدید )
نمیخوام یه وقت تصمیم اشتباه بگیرم که بعداً پشیمون بشم میخوام نظر شما رو بدونم چیکار کنم بهتره؟