من هفته ۶سونودادم قلب داشت هفته ۷و۸دادم قلب نبود ودکتر گفت ایست قلبی،الان حدود هفت روزه خونریزی دارم چیکارکنم زودتر بقایا دفع بشه،دکتر گفت بیا برات کورتاژ کنم،امامن میترسم برای بارداریم مشکلی پیش بیاد رفتم عطاری چندتا گیاه داد گفت بخور الان چیکارکنم زودتر دفع بشه کارم به کورتاژ نرسه😔😔😔
برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو قلو باردار بودم 5 ماهه بودم قلبشون وایستاد طبیعی با قرص سقط کردم بقایاش مونده بود یک ماه دارو خوردم دفع نشد کورتاژ کردم سال بعد هم پسرم رو باردار شدم
آخه. کورتاژ میگن ممکنه رحم سوراخ بشه ممکنه چسبندگی لوله ایجادبشه ،خدایا من چ خاکی آویزم بریزم هرکسی ...
چه داروی گیاهی میخوری ؟
من سقط کردم بقایام خیلی کم بود یه دکتر رفتم گفت الا وبلا کورتاژ کن یه دکتر دیگه رفتم گفت دو تا پریود صبر کن دفع نشد بیا کورتاژ منم با دارو گیاهی و صبر خوب شدم کورتاژ نکردم
ولی عزیزم کورتاژ نیست ساکشن میکنن برای بقایا هیچ اتفاقی هم نمیفته سوراخ شدن و چسبندگی مال خیلی قدیمه الان هیچی نمیشه نگران نباش
خیلی خون لخته دفع کردم واینکه یه چیز گوشت مانند هم دفع کردم وهنوزم خون قهوه ای کشدار ازم دفع میشه وهنوزم دارم دارو گیاهی میخورم تاموعد پریودم بشه بعدشونم بدم ببینم کامل دفع شده؟؟؟
برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️