2777
2789

🔹 زنان به خود سرزنشی گرایش دارند

مردان به سرزنش اطرافیانشان

🔺 زنان احساس غم،بی تفاوتی و بی ارزشی می كنند

🔹 مردان احساس خشم و تحریک پذیری دارند

🔺 زنان حالت دلواپسی و ترس دارند

مردان بدبین و گارد گرفته می شوند

🔹 زنان از هر درگیری فاصله می گیرند

مردان درگیری و کشمکش درست می کنند

🔺 زنان در این دوران دوست دارند درباره مشکلاتشان صحبت کنند در حالي كه اكثر مردان صحبت درباره افسردگي را ضعف مي دانند.

🔹 اکثر زنان در این دوران برای درمان خود به غذا، روابط دوستانه و روابط عاشقانه روی می آورند، در حالی که عموم  مردان با تلویزیون، ورزش و رابطه فیزیکی سعی در فراموش کردن مسئله خود می  کنند

چ جالب

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم الان درگیر بحران روحی شدم بیخودی بیدلیل عین خدازده ها زمینگیر شدم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک هات خیلی مفیده عزیزم خسته نباشی ❤

بازم از این تاپیک ها بزن خیلی خوبه شناخت پیدا کنیم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
منم الان درگیر بحران روحی شدم بیخودی بیدلیل عین خدازده ها زمینگیر شدم

عزیزم حتما از روانشناس کمک بگیری و یا برای خودت یه برنامه داشته باش ورزش کن کتاب بخون کتابخانه عومی به مت خیلی حس خوبی میده گاهی میرم میشنم کتابهای غیر درس میخونم یه هنر یا مهارت یاد بگیر اولین قدم سخته اما کمکم شروع کن نزار افسردگی توت رخنه کنه با دوستان ی بیرون بروکه هدفمند و شاد و انرژی مثبت اند ادمای منفی اطرافت حذف کن اگر نمیشه مثلا اعضای خانواده اند به حرف هاشون اهمیت نده

حتما از چندتا کانال های که عضوم  میزارم  یا قسمتی از کتاب هایی که میخونم

ممنون. لطفا منم تگ کن یاد بگیرم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
عزیزم حتما از روانشناس کمک بگیری و یا برای خودت یه برنامه داشته باش ورزش کن کتاب بخون کتابخانه عومی ...

کاش یکی کمکم کنه 

تنهایی انگیزه ی اینکه یه آب بخورم رو هم ندارم 

تا بخودم میام ساعت هاس زل زدم به یجا نفهمیدم چجور گذشته 

دوستی ندارم چون حوصله ی هیچکسو ندارم خونوادم خوبن ولی سپردم باهام تماس نگیرن چون نمیتونم صحبت کنم حوصلشو ندارم 

فقط تو گوشی هستم بی انگیزه بی هدف توی برنامه هام میچرخم 

نرفتم پیش روانشناس چون گریه امونمو میبره و نمیزاره بتونم صحبت کنم 

اینکه حال روحیم خوب بشه برام مثل معجزست چون زندگیم فلج شده

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
کاش یکی کمکم کنه  تنهایی انگیزه ی اینکه یه آب بخورم رو هم ندارم  تا بخودم میام ساعت هاس ...

مهمترین ادمی که کنارت خودتی ببین بلاخره باید از یه جایی شروع کنی با یه جا نشستن هیچی نمیشه  حتما از همین الان شروع کن هدف بزار ،بعدش روانشناس بهت کمک میکنه اروم بشی وبه همه حرف هات گوش میده بدون قضاوت