2777
2789
عنوان

آیاباردارم بااین علائم لطفاجواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد خودموافتادم،ی هفته بعد اقدام شروع کردم بی بی چک زدن🤣۶روز به موعدم ی هاله افتاد بعدش دردهای پریود گرفتم شدید گفتم نشد دگ پریود میشم،ی روز قبل موعدم باز با تمام ناامیدی بی بی زدم یهو دوتاخط پررنگ باهم افتاد،خیلی هم قشنگ بود،الانم دوهفته مونده ببینمش دنیا بیاد،منم ماه اول اقدام بودم

مشاور تحصیلی و کنکوری

وقتی اقدامی.... فقط اگ شاخ در نیاوردی تعجب کن.... چون موقع اقدام، تمام علائم و نشونه ها جز شاخ دراوردن میاد سراغت.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الهییییییییی عزیزم دعاکن منم همین ماه اول بگیره 

انشاالله که میگیره،من قبل اقدام رفتم دکتر هم خودم هم همسرم مشکلی نداشتیم ولی بازم دکتر گفت شاید تا چند ماه نگیره،من البته کیت تخمک گذاری هم گرفتم زدم روزش اقدام کردیم

مشاور تحصیلی و کنکوری