من اخلاقام و شخصیت خودمو دوس ندارم یعنی هر کس دیگه ای باشه دوس نداره (تنبلی میکنم ،پشت کنکوریم ولی نمیخونم .سالهاست میخوام رژیم چاقی بگیرم ولی نمیگیرم .سالهاست میخوام هر هفته دو روز ورزش کنم نمیکنم .خجالتیم و ب همه اجازه میدم بهم بی احترامی کنه با کسی ارتباط نمیتونم بگیرم .اعتماد ب نفس ندارم و خودمو دوس ندارم .و اعتیاد ب گوشی دارم )
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول باید خودتو دوس داشته باشی تو اگه از خودت خوشت نیاد و اعتماد بنفس نداشته باشی پیش هرکسی بری این حسو بهش میدی چرا خودتو دوس نداری؟رژیممیخوای بگیری؟برو ی برگه رژیمت بگیر بزار جایی همیشه جلو چشمت باشه اراده داشته باش باشگاه نمیری؟برو یروز بقدری حال هوات عوض میشه دیگه ولش نمیکنی جای شلوغ میری همش سر ب زیر نباش یا ساکت چون تمام این حسارو ب اونا هم میدی کسی بهت چیزی گفت رک جوابشو بده
زیادم خودتو دست کم نگیر تو سن شما ممکنه برای هر کسی پیش بیاد منم یه سال تنبلی کردم موندم پشت کنکور ...
عزیزم من الان چهار ساله پشت کنکورم و زیاد ضعیف نیستم فقط تو دو تا درس ضعیفم بعد همه بهم میگن چند ماه خودتو فراموش کن ب هیکلت و اخلاقت فکر نکن کنکورتو قبول شو بعدمن با این حرف واقعا دلم میگیره چرا باید خودمو فراموش کنم؟
عزیزم چرا همه اینو میگن ولی من دلم کنارش چیزای دیگه رم میخواد
چون ماداریم از بیرون میبینیم که اولویت زندگیت اینه یه دانشگاه خوب قبول شی، بعد وارد دانشگاه شی خودبخود همش درست میشه، هم شخصیتت، هم توجه به ظاهرت، هم اینکه کمتر وقت میکنی گوشی دست بگیری، اعتماد بنفست بالا میره، خودتو با دوستات مقایسه میکنی و بخودت بیشتر میرسی
همه میگن تو سال کنکور خودتو فراموش کن فقط درس بخون!ولی من اینجوری درسم نمیخونم باشگاه منظم نم ...
خب ب درک بزار بگن اگه بخوای با حرف اونا پیش بری ک زندگیت ب درد چی میخوره؟بابا ول کن مردمو تو حتی ب قولا فرشته هم باشی یکی ب صدای بال بال زدنت گیر میده اصلا قرار نیست خودتو فراموش کنی یسال بری باشگاه هیکلت رو فرم میاد