2777
2789
عنوان

حقوق هیئت علمی😐😐چرا اینقدر بهشون پول میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36311 بازدید | 86 پست

عزیزم این سقف حقوقه. 

یعنی اونی که با توجه به کلی فاکتورای مختلف بالاترین حقوق رو میگیره نهایتا میتونه این مبلغ رو بگیره 

معنیش این نیست که همشون این حقوق رو میگیرن. 

معمولا حقوقشون بین 25 تا 45 تومنه. 

حقوقی که میدن نوش جونشون خدا کنه بیشتر از اینم بهشون بدن ولی واقعا خداروخوش میاد بچه هاشون سهمیه دان ...

این سهمیه داشتن ها منم باهاشون موافق نیستم واقعا چون خیلی هردمبیلی شده دیگه 

حالا چه هیئت علمیش چه اون فلانی ها

باعث میشه هر کسی سر جای خودش نباشه 

حق خیلیا 

خورده بشه

این وسط

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم در نظر بگیرید سالانه تعداد خاصی مقاله باید ارائه بدن که چاپ هر کدوم کلی وقت و انرژی و اعصاب میبره، برای رسیدن به این جایگاه هم حداقل ۱۲ سال تحصیلات دانشگاهی داره و همه جوونی و عمرشو گذاشته، تا بخواد استاد بشه و حقوق ۴۰،۵۰ تومن بگیره هم پیر شده....اصلا هیئت علمی شدن تو این کشور به صرفه نیست درآمد خیلی مشاغل ساده تر بهتر از کرسی دانشگاهها هست، در ضمن من علوم پزشکی گفتم که حقوق بالاتر از وزارت علوم دارن

شقف یعنی چی

توضیح دادم. این اعدادی که شما گفتی برای اساتیدیه که دارای سنوات و کارهای پژوهشی بالا هستند. استادیار و دانشیار و استاد تمام ها الان بین 20 تا 40 حکمشون هست. دریافتیشون از این هم کمتره

الهی و ربی من لی غیرک 
حقوقی که میدن نوش جونشون خدا کنه بیشتر از اینم بهشون بدن ولی واقعا خداروخوش میاد بچه هاشون سهمیه دان ...

موافقم، مخصوصا واسه اونی که باباش تحصیلکرده و دکتر بوده و حقوق و رفاه خوبم داشته و از همه امکانات بهره برده، آخه باز سهمیه......!!!!!! 

استادای ما که همشون میگن بخاطر حقوق نمیایم سرکلاس .. همشونم شغل دیگه ای دارن.. تدریس شغل دومشونه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

پس چرا پدر من با دکترا و تدریس در روستایی ک هیچ وسیله نقلیه نمیتونه بره و باید هر روز یک ساعت فقط پی ...

دکتری کجا گرفتند ؟

چند مقاله دارند ؟

استاد هستند یا فقط دکتری دارند؟

آره آزاد اگه باشه که خیلی کمتره یه حقوق معمولی  دولتی باز بیشتره ولی نه اینقدر این سقفشه با تو ...

ما استاد هئیت علمی دانشگاه خوارزمی داشتیم ۸ تومن می‌گرفت رشته ادبیات باورتون میشه!!

دانشگاه خوارزمی!!!!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…