2777
2789
عنوان

حقوق هیئت علمی😐😐چرا اینقدر بهشون پول میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36306 بازدید | 86 پست
ببخشید که ما داخل خانواده داریم و خیلی تلاش نکرده

والا ما دیگه از اون مورد خبر نداریم عزیزم وولی هیچکس تا رزومه قوی نداشته باشه جز هئیت علمی نمیشه

مگه پارتی

که اونم کمه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوب  حقوق خاستگار قبلیم  شده 75 تومن😂

10 تومنم مدرسه  85   نوش جونش

من و نامزدمم  رو هم 12 تومن  17 تومن قسط میدیم

عشق  فقط عشق انتخاب کنید🤣🤣

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
ببخشید که ما داخل خانواده داریم و خیلی تلاش نکرده

همونو بگو. دانشجو خودشو پاره میکنه پایان نامه مقاله پوستر  بعد اسم استاد زده میشه در حالیکه استاد یک ساعت هم کمکش نکرده. 

ما استاد داشتیم کتاب چاپ کرد از اول تا آخرش رو دانشجو ها براش انجام دادن

به نظرم حق شونه 

اعضای هیئت علمی شدن خیلی کاره سختیه کلی مقاله و رزومه عالی میخواد ، خیلی زحمت می کشن تا به اون نقطه برسن 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نوش جونشون3😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیلیم خوب  حقوق خاستگار قبلیم  شده 75 تومن😂 10 تومنم مدرسه  85   نوش جونش ...

به تعریف کردنت بخندیم یا گریه کنیم🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
همونو بگو. دانشجو خودشو پاره میکنه پایان نامه مقاله پوستر  بعد اسم استاد زده میشه در حالیکه است ...

همون اسم استاد هست عزیزم که بعدش به مقاله اون دانشجو هم اعتبار میده دیگه 

و این خودش کلی تجربه برای اون دانشجو هستش که بتونه خودشو قوی بکنه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

این سقف حقوقه نه حقوقی که بهشون میدن. حقوق واقعی خیلی کمتر از این می تونه باشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
چطور؟مطمئنی؟

آره آزاد اگه باشه که خیلی کمتره یه حقوق معمولی 

دولتی باز بیشتره ولی نه اینقدر این سقفشه با توجه به فاکتورهای مختلفی مثل سابقه و تعدا مقالات و تعدا پایان نامه ها و چی و چی حقوقشون میره بالا ولی تا این سقف اعلام شده 

ولی عملا کمتر از ایناست 

یه جنوبی عاشق شمال