2777
2789
عنوان

حقوق هیئت علمی😐😐چرا اینقدر بهشون پول میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 36297 بازدید | 86 پست
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است

🥺🫂🥲

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه اصراریه😅😅😅😂 تاجایی که میدونم نمیگیرن حالا آورم میگیرن به من نمیگن نوش جونشون زحمت کشیدن&nb ...

پس چرا پدر من با دکترا و تدریس در روستایی ک هیچ وسیله نقلیه نمیتونه بره و باید هر روز یک ساعت فقط پیاده بره داخل برف

اینقدر نمیگیره

چرا اخبار رو درست نمی خونین و اطلاعات اشتباه میدین به خورد مردم.

سقف حقوق شده 66 تا 70 میلیون تومان نه حقوقشون. الان حقوق یک هیات علمی با 13 سال سابقه سی و پنج میلیونه. اون سقف مال استادیه که سالهای آخره اشتغالشه و با تعداد بالای کار علمی و پژوهشی می تونه به این حقوق برسه

الهی و ربی من لی غیرک 
ببخشید که کل عمر طرف پای درس خوندن و فرصت مطالعاتی و مقاله و کلی کار تحقیقاتی رفته 

حقوقی که میدن نوش جونشون خدا کنه بیشتر از اینم بهشون بدن ولی واقعا خداروخوش میاد بچه هاشون سهمیه دانشگاه داشته باشن؟ میبینی بچه طرف هیچییی سواد نداره اونوقت شده دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران!! دختر خواهرم میگفت سر کلاس همکلاسیشون از استاد پرسیده استاد ببخشید سلول چیه!!!!!! استاد گفته تو دانشجوی پزشکی نمیدونی سلول چیه!! دختره هم پرو پرو گفته نه استاد نمیدونم!! بعدا فهمیدن دختره باباش هیئت علمی و سهمیه داشته

البته به جز هیئت علمی بچه های فلان و فلان هم سهمیه دارن ولی سهمیه هیئت علمی ها خیلیییییییییی بالاست

این سقف حقوق هست و تا دانشیار و استاد تمام شدن راه بسیااار طولانی هست، گاهی بعضی بدون اینکه استاد تمام بشن بازنشست میشن،سال ۱۴۰۱ دریافتی استادیار علوم پزشکی با فول تایمی از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر و با توجه به اینکه بعد رفتن خونه ذهنش درگیر سابمیت و اکسپت مقاله دانشجو و ...هست، حدود ۲۰ بود