2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از نزدیکانم ۳ میلیون نیم خرید کرد دیگه جوابشو نداد  رفت دادگاه شکایت کرد اونجا فهمید چقد شاکی داره این فروشنده

سه ماه طول کشید پولشو پس دادن 

حدودا ۲۰۰ تومن هزینه شکایتش شد

یکی از نزدیکانم ۳ میلیون نیم خرید کرد دیگه جوابشو نداد  رفت دادگاه شکایت کرد اونجا فهمید چقد شا ...

ممنون از راهنماییت جایی که من خریدم شاکی زیاد نداره چون کارش کلاهبرداری نیست جنسو فرستاد برام مرجوع کردم چون کیفیت نداشت پولمو پس نمیده اذیت میکنه پس راحت تر به نتیجه میرسه

ممنون از راهنماییت جایی که من خریدم شاکی زیاد نداره چون کارش کلاهبرداری نیست جنسو فرستاد برام مرجوع ...

خواهش میکنم گلم

خب عزیزم برو شکایت کن اگر پیامی مدرکی داری که نشون بده جنس مرجوع کردی

پرینت حساب بانکیتو بگیر ببر دادگاه که شما پول واریز کردی به حساب این شخص مدرکم که داری جنست مرجوع شده اما دریافتی از این شخص نداشتی

خواهش میکنم گلم خب عزیزم برو شکایت کن اگر پیامی مدرکی داری که نشون بده جنس مرجوع کردی پرینت حساب ب ...

رسید پستو دارم 

رسید واریزی هارو دارم پیام ها و صدای ضبط شده شوددارم فردا بهدامید خدا شکایت میکنم ازش

خب دفتر خدمات قضایی چی گفتن؟

یه شکایت نامه کتبی نوشتم پرینت گرفتن ثبت ش کردم بعد باید کد ثنا همچین چیزی دقیق یادم نیس میگرفتم همه اینا هزینه داره البته نه زیاد بعدش خودشون شکایت میبرن دادگاه اونجا تاریخ ش میفرستم رو گوشیت باید بری  و اینکه حتما از کارت کسی که پول واریز کردی بنام خودت باشه هم سیم کارت خودت باشه این چرت پرت ها برا من بنام شوهرم بود از کارت ایشون زده بودم که شوهرم باید میرفت گفت بیخیال