طوطیار مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3808 عنوان هماتوم بارداری کسی داشته 62 بازدید | 7 پست استراحت مطلق بودین؟ چه مدت؟ من دارم لکه بینی هم دارم دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان.... امروز | 05:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طوطیار مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3808 من داشتم بچه بینی نداشتم تا ماه سوم از بین رفت شکر خدا اندازش یادتونه؟ استراحت مطلق بودین؟ ینی فقط برای دسشوییپا میشدین؟ دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 7501 اندازش یادتونه؟ استراحت مطلق بودین؟ ینی فقط برای دسشوییپا میشدین؟ والا یادم نیست اندازش استراحت مطلق هم نبودم اصلا هفته پنجم فهمیدم باردارم و هماتوم بود کنار جنین دکترم گفت احتمال زیاد خودش از بین میره با رشد بچه شکر خدا همینطور هم شد
طوطیار مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3808 من داشتم استراحت نسبی شیاف و خوردن آب زیاد باعث شد جذب بشه خداروشکرلکه بینی هم داشتین؟ اندازه ش یادتونه؟ دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
کوج عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 577 خداروشکرلکه بینی هم داشتین؟ اندازه ش یادتونه؟ نه لکه بینی نداشتم ولی جفتمم پایین بود و به خاطرش دل درد و کمردرد داشتم تا سونو انومالی که رفتم جفتش اوکی شده بود نه راستش یادم نیست اندازشو
کوج عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 577 نگران نباش عزیزم توصیه های دکترتو عمل انشالله برطرف میشه راستی از توالت فرنگی استفاده میکردم و منع رابطه هم بودم