2777
2789

من تومحل کارم به اسرار صاحب کار باهاش دوست شدم و خیلی بهش وایسته شدم 

بعد اون یه کارگر اورد و همزمان با جفتمون دوست بود من نمیدونستم محل کار رو ترک کردم ولی دوستی ما ادامه داشت 

محل کار بوده یا فاحشه خونه

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 داستان زیاد میخونی نه

چرا مگه من دیونه ام از خودم در بیارم وابسته اش شدم وقتی هم دیدم تو بغل اون کارگرشه ترکش کردم بهش گفتم واسه ام مردی اما حالا نمیتونم فراموش کنم بدی هاش رو 

مردکه همچی قشنگ حرف میزنه که از راست هم خوشکلتر 

خدا نابودش کنه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چطوری فراموش کنم با احساسم بازی کرد فکرم داغون کرد یعنی روزی خدا جوابش رو میده

آدم قوی با توکل به خدا خودش تلاقی می‌کنه آدم ضعیف  میسپاره بخدا چون خودش از توانش خارجه در هر صورت جواب نامردیش میبینه

آدم قوی با توکل به خدا خودش تلاقی می‌کنه آدم ضعیف  میسپاره بخدا چون خودش از توانش خارجه در هر ص ...

یعنی در این حد هستم وقتی به خودم میگم چقدر دوسش داشتم اشک چشام میگیره

یعنی در این حد هستم وقتی به خودم میگم چقدر دوسش داشتم اشک چشام میگیره

میفهمم همه ما تجربه داشتیم از این نامردی ها خدا ازشون نگذره 

بهم گفت دیگه بهم زنگ نزن تو دستمال دست بودی تمام شده 

خب نزن بیکاری زنگ این حرومزاده میزنی تحمل کن خودتو سرگرم کن مرتیکه بی فانوس