2777
2789
عنوان

بنظرتون بچمو کجا بزارم؟؟؟؟؟

502 بازدید | 31 پست

یه دوره کلاس فشردس ۳ روزه ۲ تا ۶ شب 

بعدش مدرک بین المللی میده بهم و اگه قبل عید نرم دیگه دوره بعدی چند ماه دیگست و ۲ میلیون گرونتره...

مامانم اینا ک اینجا نیستن...

مادرشوهرم طبقه پایینه اما تابحال بچمو بیشتر از نیم ساعت نگه نداشته...رو بهم نداده بچمو نگه داره و شوهرمم میگه اون خوب مواظبش نیست بچه ب چاقویی پریزی خدایی نکرده دست نزنه...

ی دوست صمیمی دارم گفته بیارش خونه ما مامانشم هست بچمم یکسال و نیمشه خیلم با دوستم خوبه رابطش...حالا گفتم باشه میارمش اما الان پشیمون شدم خاک بر سرم چقدر خودمو دارم لعنت میکنم که رفتم کلاس ثبت نام کردم ...باز میگم بزارمش خونه خواهرشوهرم ی دختر ۱۷ساله و پسر ۱۸ساله داره اونا هم پسرمو خیلی دوست دارن...اما نمیدونم کلاس شاید داشته باشه دختر خواهرشوهرم‌...خواهرشوهرم کارمنده نمیدونم چیکار کنم بهش بگم یا نه...خیلی دوس داشتم خونه مادرشوهرم میزاشتم بنظرم بهتر بود ولی خیلی منت میزاره هربار یکم ک نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اصلا نمیتونه یه چند روزی مرخصی بگیره؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

حقیقت من ب جز مادرا ب ‌کسی،اعتماد نمیکنم.نود و نه درصد مامانم نگه داشته یک درصد مادرشوهرم.اگه خاله یا عمه خوبی داره بده.

بچه کوچیک مسئولیت داره 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بنظرم پیش دوستت و مادرش بهتره. چون خودشم گفته بیار پیش من.

مادرشوهرت نه چون مواظبش نیست

دختر و پسر خواهر شوهرت هم چون نوجوان هستن تجربه ندارن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

با همه این شرایط و گفته ها و سختی ها، به نظرم مطمئن ترین جا پیش مادرشوهرت هست، هرچقدرم منت بذاره. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

دوستت اگه اوکیه بذار بنظرم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜