2777
2789
عنوان

پسرم نزدیک پونزده ماهش ولی هنوز راه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 33 پست
عزیزم کاملا درکت می کنم...من هم شرایط شما رو داشتم...پسرم از همه جا می گرفت و بلند می شد و از مبل بالا میرفت اما مستقل نمی تونست راه بره...دکتر بردم بهش قطره ویتامین دی داد...پسر من هم هفده ماهگی راه افتاد الان که بیست و دو ماهه هست ماشاالله می دوه...می پره...از پله ها بالا میره...مثل بقیه ی بچه ها که زود تر راه افتادند...نگران نباش...راستی من براش کفش جغجغه ای خریدم که خیلی کمکش کرد...اگه می تونی به واکر بازی هم بگیری که خودش تو خونه هول بده بهش کمک می کنه..
ای خدای مهربان من ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز هم گذشت و پسر من همچنان در مقابل راه رفتن مقاومت میکنه
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
عزیزم کاملا درکت میکنم ولی بهت قول میدم الکی نگرانی. اصلا نیازی به متخصص مغز و اعصاب نیست. پسر منم نزدیک ۱۷ ماهگی راه افتاد. خیلی میترسیدم. ولی الان که یادم میاد میگم چقدر خودم و بچه رو اذیت کردم. اگر نیاز به متخصص مغز و اعصاب باشه دکتر اطفال حتما بهت میگه. اونها روزی صد تا بچه میبینند و اگر بچه ای مشکل داشته باشه تشخیص میدند. دکتر به منم گفت نیاز به مغز و اعصاب نیست ولی من بردمش و بچه و خودم و خانواده رو اذیت کردم. خدایی نکرده اگر بچه ای مشکل داشته باشه اصلا نمیتونه از جایی بگیره و بلند بشه. پسر گلت به زودی راه میره. فقط استرست رو به بچه منتقل نکن که میترسه.