2777
2789
عنوان

پسرم نزدیک پونزده ماهش ولی هنوز راه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم چند شب خواب ندارم همش حساب میکنم چند روز دیگه مونده پونزده ماهش تموم شه هر روز میگم شاید امروز راه افتاد ولی باز میبینم خبری نیست
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
شدی مثل من . دخترم چهار دست و پا نرفت هرکی میدیدش میگفت یه مشکلی داره منم همش نگران اصلا چهار دست و پا نرفت فقط خودشو میسروند رو زمین خودشو میرسوند دیوار بلند میشد راه میرفت اخرشم یهو راه افتاد
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
به شوهرم میگم ببریمش متخصص مغز و اعصاب انگار بهش فحش میدم به نظرتون نظر دکترش کفایت میکنه یا متخصص مغز و اعصاب هم ببرمش
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
بخدا نمیتونم بزرگترین آرزوم شده این که پویان شب یلدا راه بره