2777
2789
عنوان

عفونت مزمن قارچی واژن 😶‍🌫️

6073 بازدید | 19 پست

سلام خانومای گل شبتون بخیر از اونجای که دوسال مبتلا به عفونت قارچی مزمن شدم ومیدونم ک میدونین چقدر اذیت کننده و ناخوشاینده ومتاسفانه علی رقم داروهای شیمیایی بهبودی موقتی حاصل میشدوباز..... خلاصه واقعا باعذاب سرمیکردمو بعد هر بار پریودی شرو میشد مصیبت یه بنده خدایی خداخیرش بده بهم گفت چیز سختی نیست درمانش فقت ماست ماست رو باسرنگ ب واژنت تزریق کن روزی ۳بارماست پربیوتیک واقعا معجزه شد فقت ظرف ۳روز کاملا از اون اذیتا خلاص شدم و واس اطمینان تا ۷ روز ادامه دادم ب همین سادگی از عفونت مزمن قارچی خلاص شدم خواستم بگم چون میدونم خیلی از خانوما شاید مشگل منو دارن اگرخوب شدین و جواب گرفتین یه صلوات مهمونم کنین 😘❤

الحَمدوالله کَما هُوَ اَهلِه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر الان چندوقته از عفونت قارچی خلاص شدین؟  چه دوره ای ماست استفاده کردین؟

تقریبا ۳ ماهه راحتم جوری بود ک بعد هر پریودی درگیرش بودم مرتب.  همون ی دوره بود دوره ۷ روزه درمانم ولی احساس خارش یا عفونت کنم بایکی دوبار تزریق کاملا برطرف میشه 

خدا خیرت بده،ماست پروبیتویک چ مارکی گرفتی؟چ مدته دیگه خوبی؟وببخشید سرنگ رو تا چ حد میزاشتی؟

ماست کم چرب روش نوشته باشه پربیوتیک من کاله گرفتم فرقی نداره یعنی عالیه درحد معجزه 

مرسی عزیزم‌از توضیحت،عنبر نسا هم شنیدم ب نظرت اون چطوره؟

از سرکه بگیر تا عنبر نثا تا حنا تا نمک دریا تاهرچیزی ک فکرش کنی از نظر سنتی فقت این جواب داد برامن خداروشکر ولاغیر

سلامت باشی عزیزم واقعا ازاردهندس بخصوص مزمن بشه. ان شاءالله شما هم راحت شی برا همیشه ازش

اره خیلی،وقتی گرفتی دیگه خوب شدن در کار نیست،دختر خالم حتی یکبار هم توی عمرش نگرفته ۳۷سالشه ولی اگه کسی گرفت متاسفانه همیشه درگیرشه، ممنون عزیزم همچنین برای شما

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید