2777
2789
عنوان

بخاطر ی پلو مرغ میخوام گریه کنم

268 بازدید | 16 پست

وقتی از مامانم دور باشم اینجوری میشم 

خونه مامان بزرگمم ی چن روز بعد مامانم ناهار درست کرده بود داده بود ب داداشم بیاره 

منن چون ظهر خونه مامان بزرگم ناهار خورده بودم اونو گذاشتم تو یخچال شب بخورم بعد

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو نمیشه از اول کامل تایپ کنی

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    
خو نمیشه از اول کامل تایپ کنی

هیت نمیکنن 

هیت میدن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

مامان بزرگم شام درست کرده بود زنگ زد ب خالم اگه شام نخورده بیاد بخوره بخدا همیشه خدا همین کارشه یکی دوبارم نیست 

من تو اتاق بودما حالت خواب و بیدار بودم 

ب مامان بزرگم گفت این برا کیه تو یخچال مامان بزرگمم گفت برا زهراس ک من باشم 

بعد گفت این ک دوس نداره برداشت خورد شامی ک مامان بزرگم درست کرده بودو نخورد 

حالا بلند شدم رفتم میبینم ظرف خالیشه حتی نشسته😐 

تورو خدا مسخرم نکنین اعصابم خورده😭😐

منم همینم با اینکه بشدت کم غذام 

ولی کسی غذامو بخوره گریه میکنم تا کوفتش سه😂😂😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
منم همینم با اینکه بشدت کم غذام  ولی کسی غذامو بخوره گریه میکنم تا کوفتش سه😂😂😂

وای منممم 🥲اف شدم بغضم ترکید یهو وقتی مامانم نباشه اینجوری میشم