2777
2789
عنوان

دوسش دارم نمیتونم بهش بگم

718 بازدید | 25 پست

به یه دختر خانومی علاقه مند شدم، تو فضای مجازی باهم در ارتباط هستیم اما نمیتونم حسمو بهش بگم مطمئنم رد می‌کنه، اول فکر میکردم اونم بهم علاقه داره بخاطر همین کلی فکر و خیال کردم اما الان متوجه شدم که به دید دیگه ای به رابطمون نگاه می‌کنه، اون به من به دید یه دوست اجتماعی نگاه می‌کنه. حتی دیشب که تو تلگرام داشتیم جرئت حقیقت بازی میکردیم ربات بازی ازش پرسید که حاضری با فردی که داری بازی باهاش می‌کنی وارد رابطه بشی؟ اون از جواب دادن طفره رفت و آخرش گفت که نمی‌خواد جو رو سنگین کنه و غیر مستقیم بهم فهموند که جوابش منفیه. شاید بگید خب برو بهش بگو نهایتا میگه نه! اما اگه بهش بگم و رد کنه همین ارتباط دوستی که بینمون هست هم از بین می‌ره و کلا رابطمون قطع میشه. الان دیشب نصفه نیمه بهش فهموندم که بهش علاقه دارم دیگه خیلی سرد برخورد می‌کنه پیام میدم جواب خیلی کوتاه میده کاش بهش هیچی نمیفهموندم، اشتباه کردم.

میدونید چیه؟ ما به لحاظ ظاهری هم خیلی بهم نمیایم یعنی اون بدن توپر و جذاب تری نسبت به من داره من لاغرم. 

نمی‌دونم چکار کنم؟ 

بنظرتون اگه همین رابطه دوستی رو یه مدت ادامه بدم ممکنه نظرش عوض بشه؟ 

میترسم بیشتر وابسته بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حکایت من شده منم با یکی دو ساله رلم دیگه نامزد حساب میشیم اول دوست عادی بودیم اون هی منو نمیخواست چون یه سال بزرگتر بود آخرشم خودش عاشقم شد ببین تا وقتی رابطع فیزیکی نداشته باشی با طرفت ارزش اینارو نداره باید بری بیرون و اینکه اینجور چیزا هم پشت گوشی نمیگن رودرو میگن

با خودت رو راست باش 

رابطه ای که میدونی طرفت نمیخاد ادامه بده رو

چرا کشش میدی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
فراموشش کن و تو مجازی ب کسی علاقمند نشو وضعت مثل من میشه کسی ک نمیخوادت هیچ جوره عوض نمیشه

😐منم تو مجازی علاقه مند شدم و الان داریم باهم زندگی میکنیم چرا هرچی زندگی خودتونه به بقیه هم میگید نمیشه 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )

رابطه مجازی ، عذاب روحه ...اگه خودتو دوست داری با هیچ جنس مخالفی مجازی صحبت نکن 

آشنایی مشکل نداره ، ولی مجازی ادامه ندین 🙌 

من خودم تو رابطه لانگ بودم می‌دونم چقدر عذاب اوره از طرفی نمیشه طرف رو درست شناخت  

تهش هم یکی دلشو می‌بره که باهاش حضوری در ارتباطه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

😐منم تو مجازی علاقه مند شدم و الان داریم باهم زندگی میکنیم چرا هرچی زندگی خودتونه به بقیه هم میگید ...

شاید یک درصد پیش بیاد همچین چیزی ..

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

حکایت من شده منم با یکی دو ساله رلم دیگه نامزد حساب میشیم اول دوست عادی بودیم اون هی منو نمیخواست چو ...

چجوری باهاش برم بیرون؟ ما که رابطمون به اون سطح نرسیده، اون یه شهر دیگس، البته نزدیک هستیم بهم و مشکل این نیست اما مسئله اینکه توجیهی برای دیدار حضوری وجود نداره

اگه دوست نداشت میگفت نع ولی وقتی پیچونده یعنی دوست داره ولی نمیخواد غرورش خورد بشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....