2777
2789

خیلی دلم فرش دستباف قرمز میخاست ولی پولشو نداریم فعلا میگم دستباف گونه بگیرم مبلام استیله ب نظرتون خوب میشه یا نه عکس میذارم نظر بدین 

خونم خیلی کوچیکه تا الانم پسرم کوچیک بود دکوری هیچی ندارم از ترس اینک خرابش مبکنه و اینک فضای خونه گرفته نشه حالا امسال یه سری فکر جدید دارم برا خونم یکیش فرش قرمزه دومیش پایه گل دیواری سومیش میز کنسول  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فرشا خیلی خوبه

مبل رو عوض کنی بهتره یه مبل راحتی خوشگل بگیر که به فرشات بیاد

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اگر فرش میخری دو تا نخر‌ یکی بگیر.. انقدرم پر از فرش نباشه بهتره..اگرم دو تا میگیری جدا از هم بنداز ...

اخه میگم فضای خونه کوچیکه مهمون ک میاد یه عده رو مبل نمیشینن حداقل پایین فرش باشه