2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن همون لحظه دوتا دوساعت بدشم دوتا دوساعت بدشم دوتا دیگه

اها

خب اونکه قرص اورژانسی هس

و زیاد هم اعتمادی بهش نیس

ماراجب ال دی و بقیه مارکها که هرماه باید خورده بشه میگیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
واسه تنوع قرص خوب بود. طبیعی همش استرس داره. 

سلام عزیز من یکسال نیم استفاده کردم اوکی بود روجا میخوردم...میتونی برای تنوع استفاده کنی مثلا دوماه مشکلی پیش نمیاد فقط ۱۰ روز اول ک شروع میکنی مراقب باش بعدش دیگ مشکلی نیست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیز من یکسال نیم استفاده کردم اوکی بود روجا میخوردم...میتونی برای تنوع استفاده کنی مثلا دوماه ...

والا خیلی میترسم. 

میگم نکنه باعث مشکلات رحمی بشه یا یوقت باردار بشم. چون میگن قرصا اثرش کم شده تا جمعیت کشور بیشتر بشه. نمیدونم راسته یانه. 

از طبیعی و استرسشم خسته شدیم. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

خب دیگه. 18 ساله نخواستین.  میخواستم ببینم مشکلی ایجاد میکنه واسه باردار شدن هم یا نه.

ببین گلم کلا نحوه عملکرد قرص تینه که مانع خارج شدن تخمک از تخمدان میشه این یه خوبی داره اینکه تخمکات ذخیره میشه یه بدی داره ممکنه بعدا دچار تنبلی تخمدان شی که اگه اهل رژیم و ورزش باشی این بلا سرت نمیاد

ایناییم که میگن باوجود مصرف قرص باردار شدن مطمئن باش یا قرص بدرد نخور خوردن مثلا از اینایی که یه زمان بهداشت مفتی میداد ولی گچ بود که جمعیت زیاد شه و جلوگیریا بی تاثیر شه یا قرصای ارزون

یا هم درست مصرف نکردن مثلا ماه اول یا طبق ساعت رو حواسشون نبوده

من خودم تا چندسال نمیدونستم که مسکن تاثیرش رو از بین میبره

وگرنه وقتی تخمکی ازاد نشه که بارداری انجام نمیشه اینا قرص رو درست مصرف نکردن

لطفا درخواست دوستی ندید
والا خیلی میترسم.  میگم نکنه باعث مشکلات رحمی بشه یا یوقت باردار بشم. چون میگن قرصا اثرش کم شد ...

نمیدونم والامن تا حالا نشنیدم خودمم استفاده کردم مشکلی نداشتم دکتر بهم داده بود حالا بشی هم بده مگه 

من از خدامه حامله بشم🥹

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خب دیگه. 18 ساله نخواستین.  میخواستم ببینم مشکلی ایجاد میکنه واسه باردار شدن هم یا نه.

اوایل که دکتر بهم میداد برای تنظیم پریودام مجرد بودم و بعدم نامزدی که کامل بود ولی از استرس میخوردم و بعدم که ازدواج کردم و دارم میخورم همچنان

لطفا درخواست دوستی ندید
من شنیدم فقط آنتی بیوتیک مث چرک خشک کن و اینا خورده بشه تاثیرش کم میشه. مسکن نشنیدم بعدم یه چیزی... ...

بله تاثیرش میره

حالا قرص هیچی من نمیدونم مثلا اگه دمنوش و جوشونده ارامش بخش بخوریمم باز تاثیرش رو میبره یا نه

لطفا درخواست دوستی ندید
نمیدونم والامن تا حالا نشنیدم خودمم استفاده کردم مشکلی نداشتم دکتر بهم داده بود حالا بشی هم بده مگه& ...

ن بد که نیست. ولی اضافه وزن دارم. باید کم کنم. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

ان شالله هرچی خیره...ولی قرص اونقد هم بد نیست واسه یه مدت کوتاه 

۱۰ روز اولش مراقب باش

اگه تونستی روجا بگیر یکم سخت پیدا میشه ولی خوبه 

از روز اول پریود بخور تا تموم شه و بعد پریود میشی 

واسه منم دعا کن مامان بشم این ماه 🤗