2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر حرفای منفی زدن

مارک خوب بخور عوارضش کمه

من ۱۸ ساله میخورم یکسره دکترامم گفتن نیاز نیست ۶ ماه به ۶ ماه استراحت بدی

قدیم قرصم یاسمین بود قحطیش شد یاز گرفتم باز اینم قحطیش شد الان رجا میگیرم انصافا کم عارضن خیلی راضیم

تمام روش های جلوگیری ۹۹ درصد مطمئن هستن تازه اگه به موقع بخوری سر وقت از ماه دوم خیالت راحته ماه اول هنوز تاثیر نداره حواستم باشه مسکن ها تاثیر قرص ضدبارداری رو از بین میبرن

یعنی اگه سردرد درلدرد سرماخوردگی و... داشتی مسکن خوردی از اون لحظه تا یکماه احتمال بارداری داری از ماه دوم دوباره خیالت راحت میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
والا شش تا خوردم با هیچ قرصی ام نخوردم

6 ماه ینی؟ 

منم الان 6 ماهه قرص میخورم. فعلا خداروشکر از بچه خبری نیس

هرشب سرساعت میخورم. از ترسم نمیزارم پنج دیقه بگذره😂

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
وای چقدر حرفای منفی زدن مارک خوب بخور عوارضش کمه من ۱۸ ساله میخورم یکسره دکترامم گفتن نیاز نیست ۶ ...

من شنیدم فقط آنتی بیوتیک مث چرک خشک کن و اینا خورده بشه تاثیرش کم میشه. مسکن نشنیدم

بعدم یه چیزی... مثلا من اخرشب قرص میخورم

اگه ظهر مسکن و یاهرقرص دیگه ای بخورم بازم تاثیر منفی داره؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»