2777
2789
سلام دوستان من 7 ماهه عقد کردم البته از همون اولش چون ازدواجون سنتی بود خیلی با هشق و اینا نبود ولی شوهرم ادمی نبود از همون اول ک همش اس بده طنگ بطنه دلش تنگ بشه... ولی خیلی مهربونه خیلی دوسش دارم الان بعد از 7 ماه از عقدمون حس میکتم رابطمون خیلی سرد شده و رفتارش با من عوض شده خیلی میترسم 😞😞 من دوستش دارم و دلم نمیخواد کسی بهش توهین کنه دوستای عزیزم
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بیشتر برای هم وقت بزارید باهم برید تفریح مسافرت وقتی بیشتر باهم باشید دوباره گرم میشه دیگه دلش نمیاد ازت دل بکنه.
چقد چاق شدی -اوهوم باز خوبه من یه تغییری کردم، ولی تو همون بیشعوری که بودی موندی.
عزیزم چه دوستی چه ازدواج و نامزدی رابطه مثل روز اول نیست شاید بیشتر دوست داشته باشه هااااا اما فک نمیکنه به ابراز علاقه احتیاجی باشه یا این ک مشکلات داره مین تو جدی نگیر سعی کن باهاش مهربون باشی
ببخشید دوستان نتم قط شد نسبت بمن بی توجهه ما کلا شبا سه ساعت همو میبینیم طول روز فقط سرش به کارش گرمه
ناناز جون با بی سیلستی حس میکنم این سیاست یک دختره ک برای شوهرش با ارزش باشه من خیلی چیزا رو بلد نیستم نمیدونم باید چ رفتاری کنم
جذابیت ایجاد کن بازیای دو نفره ، سرگذمیای مشترک، زن اگه فقط. زن باشه دل مردو میزنه مال بعضیا رو زودتر و بعضیا رو دیرتر ، زن باید به جاش رفیق و پایه هم باشه و بتونه مردشو سرگرم کنه
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟