2777
2789
عنوان

الهی کرم بزنه بدن مادر شوهری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تخسیر پدر مادرا نیست تخسیر جامعه ودوست نامرد هم هست

تقصیر قشنگم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
نفرین نکن خواهر جان.متاسفانه نفرین از دهان آدم در میاد و میره تو یقه خودش!

اگر حق باشه چی؟؟

این،حرفو از کجا آوردی

منظورم استارترنیست،،،کلا آدم دلش،میشکنه یابهش ظلم میشه،،،مالشومیخورن،یا آبروشومیبرن

نفرین هم نکنه؟؟؟ نفرین حق میگن میگیره،،،من اینطورشنیدم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شماچی فکرمیکنی؟یه تشک انقد درگیرش کرده حرفاش یعنی بی خیال بودن فقط زاییدن تربیت ندادن 

همیشه مقصر پدرمادر نیست و‌نمیشه اونارو‌ محکوم کرد ادم میشناسم پدرمادر باشخصیت بافرهنگ اصلا نامبروان همه بچه. هاشون باشعور وکمالات یکیشون معتاد درب داغون حتی قتلم کرده و فراری پس همیشه.ب خونواده ربطی نداره

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

شماچی فکرمیکنی؟یه تشک انقد درگیرش کرده حرفاش یعنی بی خیال بودن فقط زاییدن تربیت ندادن 

ممنون ترجمه کردی 

اینا فکر میکنن حرف من تشکه 

بابا من جهیزیه اوردم که کل خاندانشون ندیده بودن همچین جهیزیه ای 

از اون موقع تا حالا خم باز ده تا تشک مامانم برام داده دوختن 

حرفم همینه که این خانم گفتن 

بیخیالی 

زاییدن و تربیت نکردن 

حق دارب اینایی آمده اینجا میگن خب چشمتو باز میکردی موقع انتخابش چرت میگن مگه آدما از قبل می‌دونن ...

پس دوره شناخت براي جيه؟ اينكه از هول حليم بعضيا ميفتن توي ديگ مقصر خودشونن!

همه حي از اول معلومه

ولي هيلي ها به جاي اصل داستان دنيال حواشي هستن و زير سيبيلي رد ميكنن..

كسي ك مشروب ميخوره خيلي واضخ و مشخص تابلو ميشه ماه اول..

اصلا نفهيمد

بعد عقد ك ديده يارو ميخوره؟

بعد ازدواح ك ديده؟

ديد شوهرش لااباليه

ميتونست ازش بچه دار نشه ك نميشد ؟

يا اونم دست خودش نبودع باز از هوا اومده؟

ما عا ت داريم مقصر رو بقيه جلوه بديم

💕

همیشه مقصر پدرمادر نیست و‌نمیشه اونارو‌ محکوم کرد ادم میشناسم پدرمادر باشخصیت بافرهنگ اصلا نامبروان ...

اآره اما استارترتواون خانوادس،پس میدونه،وحرفش،ازروآگاهیه

منم دیدم،پدرمادر مذهبی آبرودار یک پسرخوب،،اما

یکی زناکار بازن،شوهر دارگرفتنش،،،آبرو خانواده،روتوشهرکوچیک برد این دیگه نمیشه،انداخت،گردن پدرمادر

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شوهر من یه هفته بعد عروسی خودشو رو کرد 

بله متاسفانه بعضیا بازیگرای خوبین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨