2777
2789

بعد سن خواهر شوهرم کمه من خیلی نگرانشم

قلبا نگرانم 

حالا اگر بخوام بهش بفهمونم کارش اشتباهه چجوری بگم اصلا اعصابم خیلی خورده

همه حرفا مثبت هجده

از خودکشی و این چیزا حرف میزدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت نه به مادرش حتما بگو تو سن بدی هست و گول میخوره

من خواهرم تو گروه چته که هیچکدوممون خبر نداریم چی هست اصلا گوشیشو نمیده نگاه کنن مامان بابامن بیخیاااال دو عالم

همین.

بعد خواهر شوهرم چت کرده بود تو چتای قبلی بود 

خیلی دختر ارومیه ازین درونگرا هاست میترسم کار دست خودش بده

کلا نگرانم 

ب کی بگم چی بگم

با یه پسری هم تو همون گروه فک کنم دوست بود 

کلی حرفای ... باهم میزدن

فقط به خودش بگو، شاید بیچاره خودش هم ندونه عضو این گروه هست و روبات تلگرامی عضوش کرده باشه 

خودم این بلا سرم اومده هم به اسم من، افراد رو عضو گروه های مبتذل می کردند هم خودم رو عضو این گروه ها می کردند و خودم هم خبر نداشتم تا یک نفر بهم گفت فلانی این کارات یعنی چی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام عزیزم تلگرام غیر رسمی مثل ابن که هکت میکنن بعد با شماره ی تو همه مخاطبینت رو عضو گروه های صیغه یابی و....میکنن اون روحشم خبر نداره.من خودم با شمارم استادای دانشگامم عضو این گروه ها کردن

بعد سن خواهر شوهرم کمه من خیلی نگرانشم قلبا نگرانم  حالا اگر بخوام بهش بفهمونم کارش اشتباهه چ ...

شاید اونم داره فک می‌کنه ب همسرت بگه عضوی یا ن😁بابا اینا همه رو الکی عضو میکنن،باید تنظیمات گوشیتونو درست کنید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

آقا ی تجربه 

ما موبوگرام نصب کردیم تلگرام 

نگو از اون ب بعد من هرچیییی مخاطب دارم از طرف من اد میشن تو کانالهای صیغه یابی و فلان🤣🤣بعد یکی از فامیلا پیام داده منو عضو اون گروها نکن خوشم نمیاد گفتم خاک تو مخت موبوگرام نصب کردم همچین شده 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
فقط به خودش بگو، شاید بیچاره خودش هم ندونه عضو این گروه هست و روبات تلگرامی عضوش کرده باشه  ...

قربونت برم همشو بخون چت میکرد دوست پسر داشت🥺خیلی نگرانشم