یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط به خودش بگو، شاید بیچاره خودش هم ندونه عضو این گروه هست و روبات تلگرامی عضوش کرده باشه
خودم این بلا سرم اومده هم به اسم من، افراد رو عضو گروه های مبتذل می کردند هم خودم رو عضو این گروه ها می کردند و خودم هم خبر نداشتم تا یک نفر بهم گفت فلانی این کارات یعنی چی
سلام عزیزم تلگرام غیر رسمی مثل ابن که هکت میکنن بعد با شماره ی تو همه مخاطبینت رو عضو گروه های صیغه یابی و....میکنن اون روحشم خبر نداره.من خودم با شمارم استادای دانشگامم عضو این گروه ها کردن
نگو از اون ب بعد من هرچیییی مخاطب دارم از طرف من اد میشن تو کانالهای صیغه یابی و فلان🤣🤣بعد یکی از فامیلا پیام داده منو عضو اون گروها نکن خوشم نمیاد گفتم خاک تو مخت موبوگرام نصب کردم همچین شده
از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی