2777
2789

وقتی مواد قاطی میکنید سفت میشه باید تخم مرغ بزنی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم واسه 3نفر چندتا کافیه؟  

یه پیمونه برنج یه نصف پیمونه لپه فکر میکنم کافی باشه اینا رو میزاری بپزه جدا 

بعد بریز غذا ساز برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و سبزی معطر 

بعد ک خوب مخلوط شد تخم مرغ بزن یکی 

اگر دیدی مخلوط کردی باز  خیلی سفت بود باز بزن بهش 

ولی نباید شل باشه 

بعد هم مابینشو میتونی هر چی دوست داری بزاری بعد بزار یخچال یکساعت استراحت کنه 

زرشک الو ومغز گردو و ... بعد سسش رو درست کن پیاز تفت بده و بعد رب و ادویه 

یکم آب و صبرکن جوش بیاد 

و بعد کوفته ها رو قچین توش 

نباید خیلی آب داشته باشه 

زیرشو کم کن درشو نیمه باز بزار تا خودش بپزه

من بااین روش میپزم اصلاااااا وا نمیره

ادویه هام ک نمک زردچوبه و فلفل ب کوفته و سسش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خواستی بگو دستور شو بگم کامل

عزیزم گفتی منم ریپ بزن ببینم شماهم عین من میپزی یا ی‌ جور دیگه

ممنون میشم بگی عزیزم

گوشت گاو یا گوسفتدی باید یکمم چربی داشته باشه ک کوفته مون خوشمزه شه برای ۵تا کوفته باید یک چهارم سینه مرغ بزنی.یه پیاله لپه بزاری بپزه و نصف پیمانه برنج و دو قاشق بلغور رو خیس میکنی و میشوری بعد بهش یکم زردچوبه میزنی میزاری روی گاز عین کته بپزه و البته یکم خام تر باشه بهتره

بعد سبزی تره و مزره رو ک سه قاشق تره خشک و ۱قاشق مزره خشک لازم داریم 

ادویه هاشم زردچوبع فلفل قرمز نمک یدونه هم تخم مرغ

گوشت گاو یا گوسفتدی باید یکمم چربی داشته باشه ک کوفته مون خوشمزه شه برای ۵تا کوفته باید یک چهارم سین ...

اول سبزی هاشو چرخ کن ک یکم کوچولو بشن و سبزی باید خشک باشه سبزی تازه خوب نمیشه گوشتو با یدونه پیاز بزرگ  چرخ کن بعد مرغو چرخ کن بعد لپه رو چرخ کن بعد برنجو چرخ کن

بعد اینارو تو ی ظرف بریز بعدش ادویه هاسو بزن 

یکم بادستت ورز بده ورز ک دادی ۱ساعت بزار یخجال و بعد درش بیار کوفته هاتو درست کن 

ب اب کوفته هم ک داری درست میکنی یکم سبزی تره خشک بزن و پیازشم زیاد کن خوشمزه میشه

راستی وقتی داری سس کوفته رو اماده میکنی پیاز رو سرخ کن ربو فلفل قرمز بزن ربشو کم بزن بهش تره خشک اصافه کن اندازه ی قاشق 

بعد اب بریز بزار جوش بیاد جوش ک اومد کوفته هاتو ارو بنداز توش و درشو نزار تا باز دوباره جوش بیاد پنج دقیقه بعد جوش اومدن درشو نیمه باز بزار راستی شعله تم متوسط باشع ک کوفته ها وا نره

راستی وقتی داری سس کوفته رو اماده میکنی پیاز رو سرخ کن ربو فلفل قرمز بزن ربشو کم بزن بهش تره خشک اصا ...

مرس عزیزم دستت دردنکنه😍

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃