2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه جدا شدن بیاین

629 بازدید | 75 پست

به نظرتون چطوره شوهرم خیانت میکنه دیگه دلم به موندن نیست . یه دختر ۲ ساله دارم. البته چندبار بخاطر خیانت بخشیدمش تازه اعتمادمو جلب کرده بود که باز با یکی دیگه بهم خیانت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط زندگیت داره   تو که چند بار بخشیدی پس بازم میتونی ببخشی خودتو اذیت نکن&nbs ...

شرابطه که یه مدت میرم باخانواده بعد شاید برم خونه بگیرم...نه واقعا نمیتونم ببخشم ایندفعه اصلا هرکار میکنم نمیشه

الان حالت بهتره میتونی مستقل باشی

بعداون ازدواج کردم ک همسرم به رحمت خدا رفت. 

الانم ازدواج سوممه شکرخداراضیم  واگه پسرم خودش بخادمیتونم بیارمش پیش خودم ولی خوب خودش اینجوری دوس داره

Dunyada olumden baskasi yalan
اگه قصد جدایی داری تا دخترت کوچیکه جدا شو چندسال دیگه وقتی بزرگتر شد مجبوری بخاطرش بسوزی و بسازی

همین دیگه بیشتر بمونم سخت میشه .شرط گذاشته بیا بهت دستنوشته میدم اگه باز تکرار کردم خونه برای تو میگم دست نوشته ارزش قانونی نداره بیا قانونی بهم بده میگه نه