2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه جدا شدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 75 پست
همین دیگه بیشتر بمونم سخت میشه .شرط گذاشته بیا بهت دستنوشته میدم اگه باز تکرار کردم خونه برای تو میگ ...

اگه راضی شد خونه به نامت زد برگرد 

وگرنه طلاق  بگیر 

پشتوانه چی داری؟

مهریه میتونه بده ؟

سلام 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین دیگه بیشتر بمونم سخت میشه .شرط گذاشته بیا بهت دستنوشته میدم اگه باز تکرار کردم خونه برای تو میگ ...

آره اینجوری قبول نکن بگو اگه کامل هم خونه رو نمیدی سه دنگش رو بده و حق طلاق و حضانت بچه ات 

آره اینجوری قبول نکن بگو اگه کامل هم خونه رو نمیدی سه دنگش رو بده و حق طلاق و حضانت بچه ات 

مشکل اینجاست خونه اصلا بنام خودشم نیست بخاطر مشکل مالی بنام باباشه .حق طلاقم یبار اومد بده رفتیم امضا نکرد

چرا خود زنی میکنیم کسی که خیانت میکنه اونم چند بار مریض است

نه گاهی باید حق داد ب اقایون ، من بع عینه دیدیم زنه نه آشپزی میکنه نه خونداری بلده نه اخلاق داره نه ظاهر درستی داره ب خودشم نمیرسه ،از نطر رابطه هم خیلی سرده ،به خودش و کاراشم افتخار میکنه ،شوهرش سر سال زن گرفت ،دادگاه هم ک رفتن حق داد ب مرده  

مشکل اینجاست خونه اصلا بنام خودشم نیست بخاطر مشکل مالی بنام باباشه .حق طلاقم یبار اومد بده رفتیم امض ...

منم تو این مسائل تجربه دارم مطمئن باش قصد نداره درست بشه اگه از خودش اطمینان داشت شروطت رو قبول می‌کرد