2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از لوازم خانگی ایرانی

35290 بازدید | 216 پست

تجربه شما درباره استفاده و خرید لوازم خانگی ایرانی چیه؟

الان حدود 5 ساله لوازم خانگی خارجی به طور رسمی وارد نمیشه و بازار در اختیار لوازم خانگی ایرانیه.

خوب به نظرم وقتشه ببینیم اوضاع جطوریه؟
خوب ما هم گفتیم بیایم و از تجربه شما استفاده کنیم.

پس شما هم از تجربه هاتون بگید تا هم بقیه از تجربه شما استفاده کنن:

تجربه خرید

تجربه خدمات پس از فروش یا گارانتی 

تجربه کیفیت

تجربه های خوب یا بد 

و....

پس عکس‌ها و نوشته‌های خودتون رو برامون بذارید.
راستی اینم بگم برای اینکه نظر های شما به مخاطب ها و مسئولین برسه ما همراه تجارت نیوز کنار #‍کمپین_کیفیت ایستادیم. تا با استفاده از تجربیات شما یه گزارش و یه جمع بندی خوب داشته باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جنساشون واقعا خوب و در حد رقابت با جنسای خارجیه.

خودم موقع جهزیه جنسای خارجی برداشتم.العان بعد ۱۲ سال که وسیله برقی های اصلی رو عوض کردم میگم اشتباه کردم همون موقع کاش ایرانی خریده بودم 

من واسه سیسمونی دخترم چینی زرین خریدم واقعااااا عالی بود چندین سال داخل ماشین ظرفشویی میزاشتم آخ نگف ...

انصافا کجا گرونتر از خارجیان؟

قیمت یخچال ایرانیو با خارجی مقایسه کن.خیلیاشون عمرشون کمتر از یه یخچال خارجیم نیست.خودتحقیری بده

من واسه سیسمونی دخترم چینی زرین خریدم واقعااااا عالی بود چندین سال داخل ماشین ظرفشویی میزاشتم آخ نگف ...

چینی زرین خیلی خوبه . من چند ساله دارم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سلام

لوازم خانگی داخلی بیشترشون گارانتی ندارن

لوازم خانگی وارداتش از سال 1397 ممنوع شده

بیشتر جنسهای خارجی بازار چینی هستش

و یه تعدادی کارخانه های تولید داخل که مارک خارجی میزنن

لوازم خانگی خارجی باید وارداتش آزاد بشه تا جنسهای تقلبی و بی کیفیت ایرانی و چینی خریداری نداشته باشه.

تشکر از تاپیکتون.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).

چینی زرین عالیه حتی صادر میکنن

یکی از فامیلای دورمون اونجا مدیر داخلیه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

هر چی ایرانی خریدم ، پشیمون شدم

بی کیفیت ، زشت ، و گرون تر از خارجی

حتی لباس ایرانی هم بی کیفیته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻