2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از لوازم خانگی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 35295 بازدید | 216 پست

یخچال دوقلو هیمالیا دارم عالیه

برا وسیله برقی ریزه ها پارس خزر هم مارک خوبیه و اکثرا خوب درمیاد

لباسشویی ایرانی پاکشوما مادرشوهرم داره راضیه و خوبه ولی اخرش ب پای خارجی نمیرسه من خودم پاناسونیک دارم عالیه اصلا قابل مقایسه نیستند 

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   

یک تلوزیون ایرانی خریدیم اوردیم باید کلا سه چهار ساعت میدیدی بیشترشو جوابگو نبود خاموش میشد آنتن هر چی بگین خریدیم بیشتر از چهارتا کانال آنتن نمیده دو هفته بعد خرید هم بُردش سوخت 

اما یک تی وی خارجی داشتیم صبح تا شب روشن بود با یک کاغذ ک مثلا آنتن بود شبکه های خارج استانم میگرفت حیف و صد حیف پول ک دادیم اون ایرانیو خریدیم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ما،ماشین لباس شویی و تلویزیون برند اسنوا خریدیم خیلی ازشون راضی م به موقع برای نصب و راه اندازی ش اومدن،خدمات پس از فروش و گارانتی شون خوبه و راضیم 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

مزخرفه. من حاضرم پول بیشتر بدم جنس خارجی بخرم که برام کار کنه یه عمر ولی چینی زرین خریدم خوب بود، قشنگه و بخاطر قیمت بالای چینی خارجی صرف نمیکنه آدم خارجیشو بگیره وگرنه اونم خارجی میخریدم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ماشین ظرفشویی اسنوا دارم عالیه عالی نه ها عالییییییییییییییی

یخچال دوقلو الکترواستیل دارم عالیه سرو صداش کمتر باشه راضی تریم و الا سرمادهی خوبه

جاروبرقی پارس خزر دارم موتور و مکش عالیه کیفیت بدنه معمولی

تلویزیون به شوهرم گفتم اسنوا یا ایکس ویژن بگیر تشریف برد فیلیپس گرفت هر دو ساعت یه بار خودش خاموش روشن میشه 

ماشین لباسشویی پاکشوما خواهرم داره خیلی راضیه مامانم هم اسنوا داره اونم راضی با لباسشویی ال جی من خیلی تفاوت ندارند

ظرف و ظروف هم که چینی های زرین و مقصود و تقدیس حرف ندارند

آرکوپال هم پارس اوپال و آیروپال

کریسال جی سی سی محشره ولی لامصب خیلی گروه شده

قاشق چنگال و اینا هم ناب استیل دارم شاه نداره

یخچال هیمالیا خریدیم

مامانمم خرید ولی  کف یخچال آب جمع میشه فریزرش هم انقدر پشت کشوها یخ میزنه که درکشوها بسته نمیشه

جارو برقی پارس خزر هم که داغونه قطعاتش وبا چسب پهن محکم کردیم تا دوباره بخریم

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

عمر لوازم خونگیم 15 ساله . ماشین لباسشویی پاکشوما مثل خر ازش کار کشیدم . هرچیزی که فکرشو بکنید باهاش شستم آخ نگفته. گاز اسنوا مثل روز اول داره کار میکنه. جاروبرقی پاناسونیک موتورش چند ماه پیش سوخت انداختمش دور . تلویزیون ایکس ویژن مثل روز اول. سشوار پارس خزر داره کار می کنه. اتو پارس خزر یکسال دارم عالیه. مامانم یخچال فریزر الکترواستیل داره راضیه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه یخچال دونارخریدیم ب حدی بد وبی کیفیت بود بعد ی سال حتی رومون نشد ک بدیمش دست یه نفردیگه دادیمش ب یه فرد نیازمند و یه سایدالجی خریدیم الان میفهمم ک زندگیم یعنی چی وزندگیم  ب دو دوره قبل و بعد استفاده از محصولات الجی تقسیم شده خداروشکر ک جننس ایرانی روازخونم دور کردم ورفت خداروشکر

Putain tout ce qui me rappelle lui