2777
2789
عنوان

چجوری باهاشون رفتار کنم

212 بازدید | 26 پست

بچه ها من چند ماه ک نامزد کردم نامزدم بچه اخر خونوادس پدر و مادرش پیرن به غیر از من سه تادیگه عروس دارن یه جوری به همشون رو دادن ک ناهار و شام هر شب و هر روز اونجان مادر شوهرم خودش تعریف میکنه همیشه میگه بیست سال بابات (پدرشوهرم) کار کرد اورد من شب و روز سشتم و پختم ریختم تو گلوی اینا انگار ن انگار ازدواج کردن هرشب هرشب اونجا همه اینا به کنار از هیچ کدومشون توقع کار کردن ندارن جز من.

تاز نامزد کرده بودم خونشون بودم خاله نامزدم گف بیچاره معصومه از این به بعد قرار همه ی کارارو بکنه مادر شوهرم گف ن فلانی (خواهرشوهرم) نمیذاره تنها کار کنه کمکش میکنه اخه بیست سال زحمت سه تا عروس رو کشیدن از پدرو مادراشون بیشتر زحمت اینارو کشیدن سلامتی و عمرشونو به پای اینا گذاشتن زحمت بچه هاشونو کشیدن از من چرا انتظار دارن الانم انتظار دارن من هرشب برم اونجا بمونم صبم پاشم کل کارای خونه رو بکنم شب اونام جمع شن بیان اونجا شام بخورن بریزن برن منم بخاطر این قضیه هفته ای یکبار بیشتر نمیمونم اونجا اونم بخاطر اینکه نامزد ناراحت نشه ولی بعضی وقتا تیکه میندازن واسه کار نکردنم چجوری رفتار کنم باهاشون اخه زور داره برام اونا بیان بخورن بریزن برن من جمع کنم ریخت پاش اونارو چجوری بهشون بفهمونم ک چندسال تو زحمت اونارو کشیدی الان وظیفه اوناس ک بیان به تو برسن ن من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش میگف همسایمون میگه عروست برات کار میکنه؟  منم گفتم اره چرا نکنه 😐

ولکن بابا ما ک کار میکنیم چیزی ندیدیم

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

شوهرت ک پشتت باشه کوهم تکونت نمیده پیش شوهرت بگو ک اره واقعا زنداداشا باید کمک مامانت کنن وچقد خوبه ک شبی یکیمون بریم اونجا پیششون ی شبم هممون باهم کارکردن ک کسی و نکشته ولی هممون باهم کمک کنیم با خواهرشوهرات خوب باش تاثیر خواهرا رو برادرا خیلیه

چند روز پیش میگف همسایمون میگه عروست برات کار میکنه؟  منم گفتم اره چرا نکنه 😐

اینا همش دروغه داره از هر دری وارد میشه ک بگه بیا کارامو کن مادرشوهر منم اینطور بود منم همش اونایی ک هیچ کاری نمیکردن برا مادرشوهراشون مثال میزدم تا از رو بره و اخرم از رو رفت

شوهرت ک پشتت باشه کوهم تکونت نمیده پیش شوهرت بگو ک اره واقعا زنداداشا باید کمک مامانت کنن وچقد خوبه ...

یه دونه بیشتر خواهر شوهر ندارم بنده خدا بد نیس همیشه میگه مامانم منو انداخت زیر پای اینا هیچ وقت به اینا نگف کار کنید هروقت اینا اومدن منو مجبور کرد جلوی اینا دولا راست بشم کل پاهام شده واریس انقد ک سرپا موندم واسه اینا پخت و پز کردم 

و شستم هیچ کدومشون شب نمیمونن روزام نمیان ک مبادا کار کنن همیشه میمونن غروبا با شوهراشون میان اونجا با شوهراشونم میرن 

سلام تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید💔 امروز ازش نمونه برداری کردن دعا کنید سرطان یا تومور ...

خدارو قسم میدم به حق و حرمت اقا امام رضا ک هیچیش نباشه و تنش همیشه سلامت باشه براش حمد میخونم چشم ♥

یه دونه بیشتر خواهر شوهر ندارم بنده خدا بد نیس همیشه میگه مامانم منو انداخت زیر پای اینا هیچ وقت به ...

توام موقعی ک میری خودتو بزن ب مریضی وبی حالی دوبار مریض باش دوبار ب مامانت یا دوستت بگو موقع ظرف شستن زنگ بزنن دوبار ظرف بشکن دوبار کارشو کثیف کثیف کن بزار بگن بلد نیست اصلا نمیخواد هنرنمایی کنی

اینا همش دروغه داره از هر دری وارد میشه ک بگه بیا کارامو کن مادرشوهر منم اینطور بود منم همش اونایی ک ...

باز اگه یه دونه عروس بودم یا زحمتمو میکشید انقد برام زور نداشت عمرتو پای اونا بزاری از من انتطار داشته باشی از عروس بیست سالش انتطار ندارع از منی ک همش ۹ ماه نامزد کردم انتظار داره

توام موقعی ک میری خودتو بزن ب مریضی وبی حالی دوبار مریض باش دوبار ب مامانت یا دوستت بگو موقع ظرف شست ...

وقتایی ک خواهر شوهرم میاد اونا باهم سفره باز میکنیم میخوریم میشوریم جمع میکنیم ولی وقتی اونا میان سمت اشپز خونه نمیرم اصلا دستمالو برمیدارم خودمو با سفره جمع کردن مشغول میکنم برن خودشون بشورن

بعد عروسیت میخا بری اونجا زندگی کنی؟اگ بری بیچاره میشب

ن بابا خونه مستقل میگیرم فقد الان ک نامزدم نمیدونم چجوری باهاشون رفتار کنم سوار گردنم نشن ازم انتظار نداشته باشن