2777
2789
عنوان

خرج نمیکنه🤯😔

470 بازدید | 45 پست

سلام.ما ۵ساله رلیم رابطمون جدیه خانواده ها در جریانن، اما شرایط ها مناسب نیس برا ازدواج برا ما (بنابردلایلی) پسره هم خونه میخواد بخره و ماشینش عوض کنه..اینو بگم ما رابطه نداشتیم اصلا(س...س)در حد بغل و دست گرفتن بود اما همو دوس داریم خیلی  ولی تازگیا دلسرد شدم از رفتارش هستین بقیشو بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری بگم ک من براش زیاد خرج میکنم مثلا خرج کنم ی چیزی میخرم ک پولش خوب باشه و ب دردش بخوره...چیز ارزون نمیخرم. اما اون زیاد خرج نمیکنه و چیزای ارزون میخره

خبب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خانواده ما خوبه چیزی برام کم نذاشتن اما انتظار دارم و حس بی ارزشی میکنم.پسره خودش کار داره شغلش آزاد و ماشین داره و در حال خونه خریدنه .پولاشو پس انداز میکنه تا بخره.مثلا ماهی دو بار اینا همو میبینیم اونم فقط با ماشین گشت میزنیم و حرف میزنیم وسطا بغل اینا اما من همیشه دست پر میرم مثل چیزی درست کردن و اینا (کیک و ...)اما اون هیچی.... میگه مثلا هر جا میخوای بریم منم اونقدر نبرده خجالت میکشم بریم .تو ماشین میگم فرقی نداره اما اونم مهم نیس براش و دور میزنیم فقط