2777
2789
عنوان

خرج نمیکنه🤯😔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 45 پست

ب تیپش نمیرسه زیاد ...گاهی از رفتارش حس میکنم وفتی میبینی کادو خوب گرفتم ناراحت میشه ی جوری حس میکنم میگه اینم کادو گرون خریده فردا باز انتظار داره .اون روز خواهرم آیفون خرید منم گفتم منم دلم میخواد .میتونی برام بخری؟گف ن پول ندارم بخدا و اینا .اون روز ب ماشینش ۲۰میلیون خرج کرده بود ناراحت هم نبود میگه ماشین هس خرجش میشه چکار میشه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ما خوبه چیزی برام کم نذاشتن اما انتظار دارم و حس بی ارزشی میکنم.پسره خودش کار داره شغلش آزاد ...

آقا هستم شما با شادی تمام کیک خوردنی میری استقبالش اما آقا هیچ نوع خرجی کنه فقط دور می‌زنید درسته ؟ آخرش با بغل تمام میشه شما می‌آید خونه اونم میره دنبال کارش 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
آقا هستم شما با شادی تمام کیک خوردنی میری استقبالش اما آقا هیچ نوع خرجی کنه فقط دور می‌زنید درسته ؟ ...

دلم درد میکنه خیلی...من صادقانه دوسش دارم بهش خیانت نمیکنم .چشمم اونو میبینه فقط.کلی پسر از اون سر تر بهم پیشنهاد میدن .ی جور افسردگی گرفتم و دلم درد داره کارم گریه هس و تو خودم میریزم اما دوسش هم دارم 

خب اونو کاریش نمیشه کرد، خرج ضروریه

اره اما میگف پول ندارم اخه...در صورتی ک پول زیاد در میاره .فقط اون روز ک روز مادر بود برام عروسک و گل خریده بود بقیه روزا هیچی جز خوراکی 

میدونی پسرا خیلی بلند مدت فکر نمیکنن مثلا پابند یه دختر بمونن که بعدها بخوان باهاش ازدواج کنن

این که به تیپش نمیرسه یا بهونه میاره یکم بوداره

میدونی وقتی به کسی حس عاشقانه داری ناخوداگاه به تیپت میرسی، از رو همین قضیه معمولا مامانا متوجه میشن پسر یا دخترشون داره میره سر قرار، اینکه معمولی میاد و دیر به دیر حس خوبی نمیده راستش