2777
2789
عنوان

راهی هست که معلم ازم درس نپرسه

5133 بازدید | 11 پست

فردا ادبیات داریم معمولا هر جلسه از ۴ یا دو نفر می پرسه 

چیکار کنم که من بین اون چند نفر نباشم؟؟؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

😐لابد دنباله دعای ضده درس پرسیدنی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دخترم برو درستو بخون اینجا کاری برات نمیکنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو سخت مشغول نوشتن نشون بده(حالا هر چرتی میخواد باشع) و قبلش به احترامش سریع بلند شو و تا قبل از اینکه بخواد بپرسه هرچی گفت با سر تایید کن ولی به هیچ عنوان وقتی داشت میپرسید خودتو قایم نکن

تضمینیه😂🤝

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دخترم برو درستو بخون اینجا کاری برات نمیکنن

درس خوندم از معلممون میترسم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

رنگت نپره

با اعتماد به نفس نگاه کن به معلم

اتفاقا سرتو بدزدی بدتر صدات میکنه

یه جوری رفتار کن مطمین شه بلدی نبرتت پا تخته😂😂😂

این روش ۸۰ درصد برا من جواب میداد البته من همیشه درسم خوب بود معلم ازم میپرسید بلد بودم دیگه مطمین بود بلدم بعضی وقتا که درس نمیخوندم این کارو میکردم نمیبرد پاتخته😂😂

ولی ممکنم هست برعکس جواب بده معلم بگه تو بلدی بیا

بستگی به معلمت داره

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
درس خوندم از معلممون میترسم

من اون موقعه ها فرار میکردم یا میگفتم خانم یه نفر بیاد بعدش من میام 🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برو دستشویی اون موقع 

یادش بخیر قبلنا خلاق تر بودم 

مثلا عمدی بالا آوردم برم خونه😂

خودتو سخت مشغول نوشتن نشون بده(حالا هر چرتی میخواد باشع) و قبلش به احترامش سریع بلند شو و تا قبل از ...

بلدم بخدا بلدم خانمم یه جوری نگام می‌کنه از استرس اسم خودمم برعکس میگم به من من میوفتم