2777
2789
نه خیلی پیگیر بودیم التماس،پیشنهاد پول

چندسال پیش یه بچه به ما سپردن البته جریانش مفصله یک راست بردم گذاشتم درخونه عمم که دکتر بهزیستی بود درزدم فرار کردم اونم برد شیرخوارگاه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
میگن کلا نداریم 

واقعا خنده داره برید یه پرورشگاه دیگه اونجا کلی نوزاده من خودم گاهی وقتا میرم پرورشگاه براشون وسایل میبرم انقدر نوزاد و بچه کوچیک هستننننن که ته نداره مدارکتون کامل باشه دو سه ماهه یه بچه میارید 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اولویت فعلا با بچه های معلوله

نه اصلا اینطور نیست

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
انقدر پشیمونم آخه اون تایم اصلا به ذهنم نیومد بدمش به یه خانواده که منتظرن چرا آخه

ما آرزومونه یه بچه ای باشه که چند سال بعد ازمون نگیرنش

رحم اجاره تخمک اهدایی ۸ بار انتقال هیچکدوم نتیجه نداد 

واقعا خنده داره برید یه پرورشگاه دیگه اونجا کلی نوزاده من خودم گاهی وقتا میرم پرورشگاه براشون وسایل ...

اره والا عموی منم رفته بود بگیره چندماهه کارشون راه افتاد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

فامیل نزدیکمون ۱۵ سال بچه دار نمیشد . رفتن یه پسر از پرورشگاه اوردن ، خونه بنامش کردن ، و بیمه اش کردن ، چشماش منحرف بود ، عمل کردن ، بعد چند ماه خانومش حامله شد 🙂 الان ۳ تا بچه دارن . حتما یه حکمتی هست. توکلت به خدا باشه