2777
2789
عنوان

عید امسال😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 82 پست

این مخمل کار شده ها بنظرتون تو عیدم میشه پوشید؟

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
بنظرم عید امسال باید فقط خارج از ایران باشیم وگرنه زهرمون میشه 

عومم واسه ما لاغرایی ک روزه نمی‌گیریم سخته یکم🥲🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم چقدر پول میمونه برامون چه میتونیم بگیریم برنانه ای ندارم فقط میخوام درس هامو دوره کنم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
بنظرم عید امسال باید فقط خارج از ایران باشیم وگرنه زهرمون میشه 

من که تازه دیشب رسیدم از مکزیکوسیتی حالا خستگی درکنم تا ببینم تا شب عید چی میشه 😎😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
این مخمل کار شده ها بنظرتون تو عیدم میشه پوشید؟

اره عید سرده هنوز

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

امسالم شلوار زغالی مده؟

منم خیلی دوست دارم تا حالا ذغالی نداشتم🤌😁

میخوام برم مسافرت

من لباس و اینا برام مهم نیست تازه هم خرید بودم ولی اگر چیزی خوشم اومد میگیرم 

روز عید یعنی ۱ فروردین تولد یکیه من بیشتر برای اون ذوق دارم تا عید

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

امسالم شلوار زغالی مده؟

نمیدونم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

جونم برات بگه امسال در استانه ۳۰سالگی صفایی به صورتم دادم چهره جدید لباسم مانتو سوزندوزی دوختم  کفش و کیف و روسریم بخرم  دوتا عروسی داریم لباس مجلسی دارم قبلا پوشیدم تکراری میپوشم چون خوشکلن

من که تازه دیشب رسیدم از مکزیکوسیتی حالا خستگی درکنم تا ببینم تا شب عید چی میشه 😎😅

نکشیمون لاچکری🤣🤣😮‍💨

منم خیلی دوست دارم تا حالا ذغالی نداشتم🤌😁

منم زغالی نمیخریدم حالام دوتا خریدم😂

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فکر کنم از ۸۰۰ شروع میشه 

خیلی خوشگلن بعضیاش من خودم گلدوزی انجام میدم 

گفتم تو نت اموزشای سوزن دوزی رو ببینم خودم مانتو بدوزم انجام بدم روش ولی هر چی فیلم دیدم انگار همون گلدوزی بودش

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم