2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام دوست عزیزدلم 

شما دعوت هستین به تاپیک امام زمان 

ولی تگ نشدین 

به همین خاطر اینجا براتون پیام گذاشتم 

لینک میزارم دوست داشتین بیایین بخونید

عیدتون مبارک قشنگا🎊🎉

مژده‌ی آمدنت قیمت جان می‌ ارزد

تاری از موی تو آقا به جهان می‌ ارزد

السلام علیک یا صاحب الزمان

بهترین هدیه به امام زمان عج ترک یک گناه است

به نیت حاجت دلتون و فرج وسلامتی آقاجانمون:🌱

وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ؛ در زبور (حضرت داود پیغمبر) بعد از کتب آسمانی سابق نوشتیم که: زمین را بندگان صالح ما به ارث میبرند.

و درتفاسیر اینان قائم آل محمد و یاران اومیباشند🌱

سوره انبیاء آیه ۱۰۵🪷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13106009/تبریک-تبریکبه-من-به-تو-به-همه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

پس میخواستی چی بگم تو اون تاپیکا هان تو بگو ببینم؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب چرا باید قفل کنه موضوع به این مهمی رو؟؟ از این مهکتر هم داریم مگه؟؟

عزیزم آخه شما نمیدونی نی نی سایت از این جور مسائل فراریه و کاربرا رو به مدت ۱ ماه تعلیق میکنه چرا چون حق گفتن اینجا جرمه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم آخه شما نمیدونی نی نی سایت از این جور مسائل فراریه و کاربرا رو به مدت ۱ ماه تعلیق میکنه چرا چو ...

بیخود کردن مهمترین مسئله حال حاضر ایران اینه. تخته کنن در سایتشونو بدبختای ترسو!