2777
2789
اخرش چه قشنگ گفتی انشاالله خوشبخت باشیدهمیشه

مرسی عزیزکم😘

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
دونفروقتی طلاق میگیرن دوتاشونمشکل داشتن خیلی زن هاهستن کلاسازشندارن همه خوب نیستن

ولی به نظزم مردا بیشتر مقصر هستن معمولا زن ها کم پیش میاد به راختی تو ابن جامعه تن به طلاق بدن مگه مثلا خیانت باشه اعتیاد باشه خیلی ها ختی با همین هم دارن مبسازن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریسک کردم وقتی مامانم فوت کرد تو خونه تنها بودم قصد خودکشی داشتم و فقط اون میدونست چون میترسید ب ...

آها قشنگم پایدار باشین و به پای هم دو هزار سال جوون بمونین

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

به نظر من اول بری دانشگاه ۴سال مستقل بودن تجربه خیلی خوبیه وادم پخته میکنه وکلی هم میشه استفاده کرد بعد اون سعی کنی کار پیدا کنی ودر کنارش اگه مورد خوبی بود بهش فک کنی اگرم نبود عجله نکنی وسعی کنی خودتو توانمند کنی و از لحاظ مالی وعاطفی مستقل شی دیگه نزدیکا ۳۰ازدواج وجدی بگیری ولی خوب این نسخه برا همه جواب نمیده هر کسی شرایط خاص خودشو داره 

چجوری اینارو پیدا میکنید که سو استفاده نمیکنند و انگ نمیزنند و میان میگیرن! 

شاید اینقدر بعد از فوت مامانم تنها شدم که شانس و اقبالم زد😉

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
آها قشنگم پایدار باشین و به پای هم دو هزار سال جوون بمونین

قربونت برم جانم

نمیدونم ولی حس خوبی ب مجرد ها ندارم،خدا کنخ،ولی چون من انسان با ایمان می خوام دوس دارم زندگی پاک و س ...

طرز فکرت عجیبه عزیرم ..... 

از کجا معلوم اون متاهل مجردی چی بوده؟؟

لایک نکنید😜

بابا منم اینجوری فکر کردم خیلی بد گف 😐😐😐

😂😂😂گفتم لابد خودم بدبرداشت کردم 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه