2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکجا که ارامش باشه بعضی ها خانواده خوبی ندارن ولی شوهر خوب ولی بعضی ها شوهر خوب ندارن ولی خانواده خوب بعضی ها هم هم خانواده خوب هم شوهر خوب دارن بعضی ها هم خانواده اشون هم شوهرشون بد هست استاندارد زندگی ادم ها فرق داره

اره چون مرد های متاهل با تجربن،پسرها مجرد تا زندگی متاهل دستشون بیاد ،۴ سال از عمرم سوزوندن،متاهل با ...

زر نزن .اینم تو مد کن حالا ‌بیشعور بیشخصیت 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
میشه با این حرفای سرکاری بحث درست نکنی عزیزم

مرده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خودش بیشعورش مرده 😐

دقیقا 😕

نظر صد در صدی نمیشه داد یکی از هم کلاسیای خواهر بزرگم خانواده بینهایت پولدار ازاد درس خونده ای بودن دختر هم گف من ایقد ازادم مستقلم برا چی ازدواج کنم 

چهل سالشه الان میگه کاش ازدواج میکردم تنهایی داره اذیتم میکنه پشیمون شده

اره چون مرد های متاهل با تجربن،پسرها مجرد تا زندگی متاهل دستشون بیاد ،۴ سال از عمرم سوزوندن،متاهل با ...

خداشفات بده

کلی فحش آماده کرده بودم بهت بگم ولی گفتم شاید مشکل روحی روانی داری.