2777
2789

همش درد پریودی میاد سراغم میگیره ول میکنه بعد ادرار ندارم ولی انقدر فشار رو مثانمه یهو یه ضربه میخوره ب مثانه ام ک حس میکنم پای بچه رو واژنمه حرکتاشم یکم کم شده باید هفته ای دوسه بار ان اس تی میشدمانجام ندادم الان چه کنم برم بیمارستان؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

اگه دل پیچه داری که حتما برو

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شوخی بردار نیست من 34 هفته زایمان کردم تازه این علائم تو رو هم نداشتم

با چه علائمی مراجعه کردی بیمارستان؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

دکتر گفته برو nst بعد خودت تصمیم گرفتی نری؟! خب پای سلامتی بچت وسطه ب حرف دکتر گوش کن . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دکتر گفته برو nst بعد خودت تصمیم گرفتی نری؟! خب پای سلامتی بچت وسطه ب حرف دکتر گوش کن . 

فکردم داره شلوغش میکنه😕

اگه دل پیچه داری که حتما برو

اره دارم ولی منظم نیست

پارگی کیسه آب

من کیسه ابم فک نکنم نشتی ام داشته باشه

اره دارم ولی منظم نیست

خوب همون منظم نیست دیگه میگیره ول میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزممممم برو بیمارستان لطفاااا!

میترسم بیستریم کنن😕

الان شوهرم پیام داد ساکتو جمع کن ورداریم با خدمون 

من کیسه ابم فک نکنم نشتی ام داشته باشه

علائم همه مثل هم نیست عزیزم الانم به جای اینکه گوشی دستت بگیری و از ما بپرسی و کلی نویز بفرستی واسه اون بنده خدا بدو برو بیمارستان 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
علائم همه مثل هم نیست عزیزم الانم به جای اینکه گوشی دستت بگیری و از ما بپرسی و کلی نویز بفرستی واسه ...

چشم

منتظرم شوهرم بیاد