2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مبلی که مجبوری میخری برات خیلی حس منفی میاره چند مدت بعد هی نگاش کنی اعصابت خورد میشه، من همینجوری بودم مدلی که خریدیم اصلا به سلیقه من نبود اصلا دوست نداشتم موقع عکس از بچهام طوری میگرفتم عکس مبل در نیاد، تا اینکه کل خونه رو پالاز کردم مبلا  رو هم با دو میلیون فروختم الان فقط همین عربی ها گذاشتم فعلا مبل نداریم، تا بچهام بزرگ بشن دو سه سالی بعد یه چیز درست بخرم، تو هم اگه سلیقت نی تو رو خدا بیخیالش شو همینم بزار کار بنایی خونت یکم جلو بیفتی ، یا طلایی چیزی بخر تا حداقل از پولت کم نشه 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
اسی مبلی که مجبوری میخری برات خیلی حس منفی میاره چند مدت بعد هی نگاش کنی اعصابت خورد میشه، من همینجو ...

راست میگین میدونم عاقلانشم همینه

دخترم ۸ سالشه ازم تولد میخواد دوستاشم آدمای متظاهر و افراطی هستن میدونم همنشینی با همچین آدمایی اصلا درست نیست اما دخترم ۸ ساله تو خونه تنها کنار همه ی سختیهای ما بوده مبلام خیلی بده نمیتونم با وجود اینا براش تولد بگیرم ازم هر روز میخواد براش تولد بگیرم دوستاشو دعوت کنم منم گفتم تا مبل نخرم خجالت میکشم این بچه هرروز میگه مامان مبل پیدا کردی

مدلای فرانسوی. حتی راحتی های خیلی شیک داریم که خیلی بهتر از این مدلهای قدیمیه.

راحتی تا ۱۰ م دیدم اما مدلای فرانسوی ۱۸ت ایناس

راحتیم دیگه ابتدایی ترین مدلا ۱۰ م وگرنه راحتی شیک ۲۵م

انشاالله به بزرگواری و بخشش آقامون امام رضا همه خونه دار بشن من و شمام بناییمون تموم شه صاحب خونه بش ...

دور از جونت ...آره میفهمم.من هم گاهی همین رو میگم‌..میگم از همه چی دارم میگذرم که این خونه ساخته بشه بااین تورم،تا بیاد خونه تموم بشه من مردم.فقط خونه ساختم واسه بچه هام.زمان عروسیم فکر میکردم هر ۴سال میتونم مبل عوض کنم الان ۱۳ساله هیچی نتونستم بخرم. همه چیز خیلی گرونه

دور از جونت ...آره میفهمم.من هم گاهی همین رو میگم‌..میگم از همه چی دارم میگذرم که این خونه ساخته بشه ...

منم همینطور دیگه ناامید شدم طلا دارم تنها پس اندازمون همینه میگم من طلا نمیخوام بفروش این خونه هارو بساز اینا دیگه نفرین شدن طلسم شده یه پله بالاتر نمیریم میگه نه بزار کم کم میسازیم به خدا نمیدونم چکارکنم تا آروم بشم میگه ۱۰م بزار بنایی کنیم بعد من خودم خونه جدید رفتیم برات مبل میخرم میگم بزک نمیر بهار میاد آیا کی بریم حالا گیرم رفتیمم الان مبل بدردبخور۳۰ت اون موقع میشه ۶۰ت کلا باید کناره و پشتی بزاریم دیگه برگردیم به اصلمون،حداقل الان یه تیروتخته بخرم فکر نکنم سال دیگه ام بتونم همینم بخرم

پارسال نو و تمیز اینا بود ۱۰ت الان این کارکرده هاش این قیمته من دارم اقتصاد مقاومتی میکنم با ۱۰ میلییییییون🤦🏻‍♀️