2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور دیگه ناامید شدم طلا دارم تنها پس اندازمون همینه میگم من طلا نمیخوام بفروش این خونه هارو ...

شوهر منم همین رو میگفت.تو این۱۳سال هردفعه اومدم مبل نو بخرم گفت بذار خونه نو که رفتیم هر مدلی خواستی می‌خریم.الان اومدیم تو این خونه نیمه ساز ولی هنوز نتونستیم خود خونه رو تموم کنیم چه برسه به مبل...اینقدر هم خونه خرج داره حداقل ۳سال دیگه تمومه.تازه یه طبقه🙈

شوهر منم همین رو میگفت.تو این۱۳سال هردفعه اومدم مبل نو بخرم گفت بذار خونه نو که رفتیم هر مدلی خواستی ...

کاملا درکت میکنم ازخدا میخوام اول خونه شمارو درست کنه بعد مال منو انشاالله مشکل شما هم حل بشه خیلی ناراحت شدم چون واقعا صبرکردن سخته انشالله کار همه گرفتارا راه بیفته

واقعا زندگی سخته. ما بیشتر وقتا آخر ماه کم میاریم. به مامانم که میگم میگه گفتم با کارمند ازدواج نکن. ...

باز خدارو شکر کن همون حقوق هرماه هست شوهر من که شغلش آزاده یه ماه هست یه ماه نیست یه ماه جوش میزنه اون مریض میشه یه ماه باز من جوش میزنم مریض میشم اااای خدای مهربون به همه ی ما نظر کن ما محتاج محبتتیم...

کاملا درکت میکنم ازخدا میخوام اول خونه شمارو درست کنه بعد مال منو انشاالله مشکل شما هم حل بشه خیلی ن ...

ممنون دوست عزیز

انشالله برای شما هم خونتون زود ساخته بشه و مبل دلخواهتون رو تهیه کنید🙂

راست میگین میدونم عاقلانشم همینه دخترم ۸ سالشه ازم تولد میخواد دوستاشم آدمای متظاهر و افراطی هستن م ...

عزیر دلم بشین باهاش صحبت کن تا تو فکرش در بیاد والا حق داری با این وضع مملکت هر چی میدوییم نمیرسیم، و در مورد تولد هم با معلمشون صحبت کن اگه موافق باشه یه زنگ کلاسیشون تو مدرسه براش تولد بگیر یه کیک تولد و پفیلا یا پفک چیپس و شکلات بزار داخل لیوانای کاغذی سرشو پرس کن، و یه جایزه کوچیک مثل همین مهرهای ساعتی که رو دفتر میزنن ،کلاس دوم برای کشیدن ساعت هم راحتن و کاربردی هست سه تومن هم بیشتر نیست برای بچها بگیر ، قبلش با معلمش خصوصی صحبت کن اگه موافقت کردن گوشی بده دست دخترگلت تو گروه کلاسیشون اعلام کنه بااجازه خانم معلم فلان روز تو مدرسه تولد میخام بگیرم، زندگی سخت هست با فکرای بیخود سختترش نکن گلم ،تولد گل دختری هم مبارک باشه😘😍

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

عزیزم اگه میتونی معلم خصوصی شو، معلم اول و دوم بشو که دخترت رفته تجربه هم داری  یکم کمتر بگیر و خوب درس بده راضی باشن  سال دیگه دانش آموزات بیشتر هم میشن زیاد هم دانش آموز نپذیر که نرسی به همشون یاد بدی

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

سلام تو تایپیک پارسال شما خوندم از سینتون شیر میومده

من پسرم ۹ سالشه امروز سینمو فشار دادم یکم شیر اومد

زخم و ورم معده دارم. دهانه ی معدم گشاده و دارو مصرف میکنم

دستم سمت چپ خیلی درد میکنه

شما مشکلتون چی بود؟

بهتر شدید؟

دکتر رفتید؟

ای بزرگ خطاط هستی!
سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...
سلام تو تایپیک پارسال شما خوندم از سینتون شیر میومده من پسرم ۹ سالشه امروز سینمو فشار دادم یکم شیر ...

کلا این مشکلات عصبی هست 

شیر برین دکتر با یه قرص کلا رفع میشه

معده هم عصبی هست باید اصلا استرس نگیرین

وبهم ریختگی های بدن ازهورمون ها هم هست آزمایش خون بدین من تیروئید کم کار دارم