2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر هزینشو دارین خب خیلی خوبه عوض کنین  من هزینه بیشتر ندارم مجبورم هی سرخودمو شیره بمالم با ۱ ...

نه خواهر،ماهم مثل شما فعلا هرچی درمیاریم میره توی بنایی خونمون..فعلا برای مبل صبر میکنم...

اینو تو دیوار دیدم بنظرم این بهتره

مشکل رنگ دارم وگرنه مبل طلایی تر تمیز تا ۱۰ م هست 

چوبش قهوه ای میخوام سرویس چوبم قهوه ایه ناهار خوریم قهوه ایه قهوه ایم قدیمه یا باید ازهمین قدیمیا بخری یا ۳۰ م بدی نو بخری

خیلی ببخشید واقعا معذرت میخوام که اینو میگم اسی ولی خواهشا نر ین تو ۱۰ ملیون این لگنا چیه اخه پولتو طلا بخر بذار تا ۶ ماه دیگه بفروشش تو خونه جدید یه مبل خوب بخر تا اون موقع بازم یکم جمع کن یکم دندون سر جیگر بذار اینا رو نوشو الان کسی نمیخره چه برسه به دست دوم بخری باید با دو سه تومن رد کنی بره زودم دلتو میزنه.

بله ولی قیمتاش بالاس مفتح برای سرویس چوب معرق رفتم کلا رنگاش بد بود قیمت بالا کیفیت پایین مجبور شدم ...

نمایشگاه بین المللی چند هفته پیش انواع سرویس چوب و اینا برگزار کرده بودن. من پارسال رفتم نمایشگاه بین المللی همش باکیفیت و خوشگل وکار تهران بود کارهای مبلاش

نه خواهر،ماهم مثل شما فعلا هرچی درمیاریم میره توی بنایی خونمون..فعلا برای مبل صبر میکنم...

انشاالله به بزرگواری و بخشش آقامون امام رضا همه خونه دار بشن من و شمام بناییمون تموم شه صاحب خونه بشیم 

من ۱۰ ساله تو بناییم برای همین خستم ۱۰ ساله صبر کردم تا تموم بشه واسه همین دیگه رد دادم نمیتونم تحمل کنم شاید ۱۰ سال دیگم طول کشید من مردم بعد همه چیزمو نگه داشتم تا بنایی تموم شه بعد من خیلی خستم