2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 101 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی ...

از کار تو تولیدی ها شروع کن 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی ...

خیاطی میکنی حتما چرخ هم داری دیگ سرمایه ای نمیخواد فقط تبلیغ کن واس خودت مدل ب مدل بدوز تو جمع ها هم شرکت کن واس خانواده شیک و خوشکل و مجانی بدوز واست مشتری میارن 

ببخشید کجاش؟اره واقعا خیلی بهم محبت میکنه خیلی

اها محبت میکنه اوکیه

فکر کردم صرفا ی خانومی رو میبینی خوشت میاد میخوای بهش گل بدی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خب‌گلم شرایطت سخته چرا فکر میکنی بی عرضه ای؟! مام‌بچه داریم و میدونیم ک نمیشه یا خیلی سخت میشه با ب ...

من پسرم ۶ماهشه دندون داره در میاره پدرمو در اورده از روز اول هم کمکی نداشتم خیلی سختی کشیدم شیرمم خشک شد عذاب اونو هم دارم ولی خسته شدم دلم نمیخواد چشمم ب دست شوهرم باشه ک کی لطف کنه پول بزنه ب کارتم یا بخوام واس ی تیکه خریدن جواب پس بدم شوهرم ادم خوبیه ها ولی من ادم زیر دست بودن نیستم 

خیاطی میکنی حتما چرخ هم داری دیگ سرمایه ای نمیخواد فقط تبلیغ کن واس خودت مدل ب مدل بدوز تو جمع ها هم ...

منی ک کار میکنم میگم اصلا واسه کسی مجانی کار نکنید

البته ببخشید این نظر شخصیه من و خیلی از افرادیه ک دارن کار میکننه

ماهایی ک بچه داریم از بچه و شوهر و کارخونمون میزنیم تا کار کنیم و پول بدست بیاریم اونوقت چرا باید وقتمونو زندگیمونو رایگان بدیم ب یکی دگ.اصلا مجانی ب کسی چیزی ندید برای تایم و زندگیتون ارزش قائل باشید بخاطر بچه هاتون و شوهرتون و خودتون و همینطور زحمتی ک میکشید

کم بگیرید ولی اینکه اصلا نگیرید نه خودتون بعدها پشیمون میشید ک چرا مفت کاری کردید

اگه لیسانس داری برو آزمون استخدامی  چون فکر کنم دانشگاه فرهنگیان شرط  سنی داره  پول ...

خب شرط سنیم میخوره ازمونشو شرکت کردم فقط وقت خوندن ندارم لیسانس هم ندارم دیپلمم نشد درسمو ادامه بدم انصراف دادم ،شوهرم مرد خوبیه ولی خب مرد ی سری نیازایی ک من دارم رو نمیفهمه خیلی خرج ها رو الکی میدونه و این ک رفیق باز انقد ب این و اون قرض داده چیزی واس خودش نمونده منم حق دخالت ندارم 

من پسرم ۶ماهشه دندون داره در میاره پدرمو در اورده از روز اول هم کمکی نداشتم خیلی سختی کشیدم شیرمم خش ...

الان دگ خانما همینجوری شدن دوست دارن مستقل بشن فضای مجازی خیلی تاثیر گذار بوده تو این زمینه

من تمام چیزهایی ک میگی رو درک میکنم من یک سال و نیم درگیر این بودم ک اصلا چ کسبی راه بندازم

انقدر فکر کردم و انقد اینور اونور گشتم تا تونستم شماهم حتما میتونی

ولی هیچوقت خودتو بی عرضه خطاب نکن تو ی زندگی رو ساختی و ی بچه داری بزرگ میکنی

از شوهرت بیشتر کمک بگیر تو بچه داری ک خودتم کمتر اذیت بشی

منی ک کار میکنم میگم اصلا واسه کسی مجانی کار نکنید البته ببخشید این نظر شخصیه من و خیلی از افرادیه ...

من اقوام دور رو نمیگم مثلا خواهر یا مادر ،خواهر شوهر خودم اول واس ابجی و مامانش و حتی من رایگان میدوخت هم کارش بهتر شد هم وقتی بقیه لباسای مارو میدیدن مشتری پیدا میشد واسش الانم کارش گرفته 

من پسرم ۶ماهشه دندون داره در میاره پدرمو در اورده از روز اول هم کمکی نداشتم خیلی سختی کشیدم شیرمم خش ...

اماراهش درس خوندن نیست

ممکن قبول نشی 

ای کاش خیاطی میرفتی 

کم کم چرخش رو میخریدی 

فعلا تربیت و بزرگ کردن پسرت از پول در آوردن مهمتره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن