2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 101 پست
اره شاد و راضی خوبه ولی فقر ن شادی میاره ن رضایت ،خانواده شوهرم ب اصطلاح خیلی ب کم قانع بودن و شاد و ...

فقر ک باشه خیلی آدم اذیت میشه

اگر مرد خرج درست حسابی نده یا باید جدا شد یا ب سختی زندگی کرد تا جون آدم دوراز جون ب لب برسه یا خودت ی کاری کنی پس چ بهتر ک خودت ی کاری کنی بیخیال اونایی ک میگن بچت تو رو میخواد

نمیگم ب بچت محبت نکن اصلا و ابدا

اتفاقا ازنظر محبت ب بچت برس ولی ی کم ک پا‌گرفت و خودت حس کردی ک میتونی کاری کنی حتما فکر کسب درامد باش الان دگ کسی ننگ و عار نمیدونه این چیزا رو اتفاقا باعث افتخار هم هست و‌برعکس کسی ک بخواد تو فقر زندگی کنه و بمونه،این باعث سختی و مشقت میشه و زیاد عقلانی نیس 

اگر میتونی و شرایطت اوکیه هروقت تونستی استارتشو بزن

ان شاءالله ک موفق هم میشی

ممنون عزیزم چقد حرفت ارامش بخش بود 😍🌹

قربونت عزیزم فقط خودتو دست کم نگیر تو برترین مخلوق خدایی 

هم انسانی و هم همسری و هم مادری

سه تا موجود والامقام پیش خدا هستی

خودتو خیلی بالاتر از چیزی ک الان میبینی ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه داری میگی کمترین چیزها! الان اینا همه چیز بود دیگه 

اینا ب نظرت همه چیز؟😑سالی دو دست لباس و ی مسافرت همه چیز؟چند وقت یبار ی تفریح کوچیک رفتن همه چیز؟

حالا بچه ت شیش ماهشه. چیزی نمی‌فهمه جز حس و حال خوب شما بذار بشه دو سالش، زبون باز کنه، خودش میگه و ...

شوهر من مثل پدرشه ،مادرشم از پدرش راضی نبود واس همین تو خونه خیاطی میکرد واس بچه هاش خرج میکرد خدا بیامرز تا وقتی زنده بود بچه هاشو سختی میداد حالا شوهر من ی درجه از اون خدابیامرز بهتر ولی بازم هر جور حساب کنی بچه همون پدر الانم خیلی بهم میگه تو جوش پول نزن من کار میکنم و اینا ولی چکار کنم نمیتونم بهش تکیه کنم تا الان ک فقط گند زده تو مسائل مالی هر چی داشت و نداشتو ب فنا داده بعد شما معتقدی بشینم خونه کار نکنم شوهرم دو قرون بیاره خرج خورد و خوراک دیگ من نیاز دیگ ای ندارم اصلا اگر میتونست خرج در بیاره تو این دو سال زندگی ی تلویزیون میخرید یا ی گوشی واس من پول در میاره ولی خرج اینو اون میکنه منم حق ندارم بهش بگم این کار رو نکن رفیق بازی ک شاخ و دم نداره الان وضعیت منو درک میکنید یا ن؟

فقر ک باشه خیلی آدم اذیت میشه  اگر مرد خرج درست حسابی نده یا باید جدا شد یا ب سختی زندگی کرد ت ...

من تو خونه ای بزرگ شدم ک با این ک داشتن ولی خرید کردن و پول دادنشون با منت بوده سالی ی دست لباس واسم میگرفتن کلی منت سرم میزاشتن حالا اومدم تو خونه ای که شوهرم منت نمیزاره خرجی هم میده ولی دستش تنگ ،پول هم میاد دستش الکی خرج میکنه یا ب رفیقاش قرض میده منو خسته کرده تمام بارداری من با حرص و جوش ک پول زایمان ندارم گذشت اخرش پول اومد هاا ولی از لحظاتی ک باید لذت میبردم هیچی نفهمیدم بعدشم باز وضع خراب شد ی ماه تموم زنی ک شیر میده گوشت تو خونمون نبود حالم بد بود کمک نداشتم بچم اذیت میکرد اگر پول داشتم اگر حقوق داشتم ی مدت یکیو استخدام میکردم فقط برام شام نهار درست کنه ک نمیرم از گشنگی واقعا از زندگی خسته ام کاش مجردیم درس میخوندم کاش 

قربونت عزیزم فقط خودتو دست کم نگیر تو برترین مخلوق خدایی  هم انسانی و هم همسری و هم مادری سه ...

کاش واقعا جوری ک خدا میگفت میشد من میموندم خونه بچه داریمو میکردم شوهرم کار میکرد خرج میداد و میتونست زندگی رو بچرخونه و پیشرفت کنه 

من تو خونه ای بزرگ شدم ک با این ک داشتن ولی خرید کردن و پول دادنشون با منت بوده سالی ی دست لباس واسم ...

چه ربطی به درس داره

من دانشجوی پزشکی هستم و موقعی که بچه دار شدم، هنوز به پول نرسیده بودم (هنوزم نرسیدم) 

تو بدترین بیمارستان زایمان کردم بعد زایمان هم تنها بودم خییییییلی وقتا گشنه بودم یا غذای مقوی نداشتم.

اینا تو زندگی همه هست. مگر یه عده معدود که اونا هم سختی زندگی شون جور دیگه س.

الکی به خودت سرکوفت نزن

چه ربطی به درس داره من دانشجوی پزشکی هستم و موقعی که بچه دار شدم، هنوز به پول نرسیده بودم (هنوزم نر ...

شیرت خشک نشد؟چون شیر من ک دیگ داره خشک میشه اخراشه 

شیرت خشک نشد؟چون شیر من ک دیگ داره خشک میشه اخراشه 

نه الحمدلله

شیر من از روز اول زیاد ولی آبکی بود متاسفانه. بچه مو سیر نمی‌کرد خودمم فقط ضعف میکردم ولی چون چرب نبود، اصلاً وزنم کمتر نشد. فقط چاق تر شدم...

البته گذشت به هرحال.... الحمدلله

الان نزدیک دوسال میگذره از پایان شیردهی م