2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 101 پست
اماراهش درس خوندن نیست ممکن قبول نشی  ای کاش خیاطی میرفتی  کم کم چرخش رو میخریدی  ...

خیاطی انقدر ریخت و پاش داره ب درد کسی ک بچه کوچیک داره نمیخوره چون همش‌میخواد بیاد پارچه و همه چیو بهم بریزه

من بافندگی میکنم بچم هی میاد سراغ قلاب و کاموا و چیزای دیگم تازه من کارم زیاد ریخت و پاش نداره

الان دگ خانما همینجوری شدن دوست دارن مستقل بشن فضای مجازی خیلی تاثیر گذار بوده تو این زمینه من تمام ...

من از بچگی بدم میومد ب کسی بگم پول بده فلان چیزو بخرم ننگم میومد هنوزم همینجوریم متاسفانه بیمار شدم وگرنه تا الان حتما سر کار بودم چون واقعا ب درس علاقه داشتم ،راسش بقیه رو میبینم خیلی راحت ی چیزیو یادمیگیرن شروع ب کار میکنن دلم از خودم میگیره ک نمیتونم ،ی بنده خدا بعد من رفت کیک پزی یاد گرفت سرمایه داشت الان داره ورکشاپ برگذار میکنه من هیچی ب هیچی طلاهامم الکی فروختم دادم شوهرم زد ب فنا داد ۴سال ازدواج کردیم  پسرفت داشتیم پیشرفت نداشتیم شوهرم الکی. پولاشو ب این و اون قرض میده یا خرج چیزای چرت میکنه ولی راضی نیست ی وسیله واس خونه بخره یا منو بچشو گردش ببره مردم پوسیدم تو این خونه دلم ب حال بچم میسوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیاطی انقدر ریخت و پاش داره ب درد کسی ک بچه کوچیک داره نمیخوره چون همش‌میخواد بیاد پارچه و همه چیو ب ...

فعلا پسرش بزرگ کنه بعد یاد بگیره 

من با بچه کوچیک درس خوندم 

میدونم عذاب 

همه برای خودش هم پسرش 

تازه فرهنگیان قبول هم بشه از صبح باید بری تا شب 

بچه رو میخواد چکار کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اماراهش درس خوندن نیست ممکن قبول نشی  ای کاش خیاطی میرفتی  کم کم چرخش رو میخریدی  ...

دوره خیاطیو دارم ولی ادم خیاطی نیستم واقعا چرخ هم ی کوچیک دارم کلا با روحیاتم سازگار نیست 

نه باید دیپلم داشته باشی سوابق تحصیلی میخواد

خب اشکالی نداره شما شرایطتو بسنج وقتتو بزار واسه کاری ک میتونی و شرایطشو داری ن کاری ک نمیشه،شرایطش وجود نداره اینجوری خودت بدتر سرخورده میشه خدایی نکرده

اینکه خوبه ولی حواستون باشه ک تبدیل ب وظیفه نشه 

ن دیگ منم گفتم ک فقط واس تبلیغ این کارو کنه وگرنه ک مگ میشه الکی مفتی کار کنی اتفاقا باید ب قیمت مصوب هم پول بگیری کمتر بگیری ارزش کارتو پایین میاری خیاطی دنگ و فنگ داره اندازه در نیاد غرغر مشتری ک اینجاش اونجوره اونجاش کج ،دیدم دیگ واقعا حوصله میخواد کارگاه ها هم انقد سخته پول از صاحبکار گرفتن 

فعلا پسرش بزرگ کنه بعد یاد بگیره  من با بچه کوچیک درس خوندم  میدونم عذاب  همه برای ...

آره مادرایی ک بچه کوچیک دارن بنظرم تا حداقل دوسالگی ب هیچ وجه نمیتونن کار بیرون از خونه داشته باشن چون فقط اعصاب خوردی داره

من بچم دوسال و نیمشه با بدبختی میرم بیرون خیلی سخته

چند ساله دارم فقط فکر میکنم نمیدونم چکار کنم بخدا هاج و واج موندم کمک هم نداشتم و ندارم تو این شیش م ...

چرا آخه اینطوری می‌کنی با خودت و بچه ت؟

الان باید فقطططط لذذذذذت ببری از بچه ۶ ماهه ت. واقعاً بزرگترین لذته. چی میشه کمتر خرج کنی برا غرورتو کنار بذاری از همسرت پول بگیری، الان فقط لذت ببری؟

چرا آخه ما زن ها اینطوری میکنیم؟؟؟

الان تو اروپا و آمریکا پویش راه افتاده که ما میخوایم مثل قدیم بچه داری کنیم خونه بمونیم یکی دیگه خرجمونو بده. از کار کردن خسته شدیم.

بچه میره مهد 

صبح تا شب؟؟؟

صبح ۸ کلاس داری تا عصر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن