2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 101 پست
خب اشکالی نداره شما شرایطتو بسنج وقتتو بزار واسه کاری ک میتونی و شرایطشو داری ن کاری ک نمیشه،شرایطش ...

میترسم ی درصد بتونم از پسش بربیام و با ناامیدی بزنم خراب کنم و تو کار دیگ هم موفق نشم من الان قناد خوبیم کارامم ب نسبت این ک کم کار کردم واقعا تمیزن فقط اگر ده میلیون داشتم کارمو شروع میکردم 

من از بچگی بدم میومد ب کسی بگم پول بده فلان چیزو بخرم ننگم میومد هنوزم همینجوریم متاسفانه بیمار شدم ...

ناراحت شدم😔

شما ی کاری تو خونه راه بنداز ک با کمترین هزینه ها و سرمایه ها بخوای استارتشو بزنی و البته ب شرایط شماهم نزدیک باشه مثلا بهت گفتم من خودم بافنده هستم

لیسانسم دارم

ولی بیرون از خونه ن میرم کار کنم و ن شرایطشو دارم چون کسی نیس پیش بچم بمونه پس وقتی میخوای قدمی برداری اول از همه شرایطتو بسنج وقتی مدرک نداری ولی برای آزمون و قبولی مدرک میخوادچرا الکی وقت میزاری ک بخونی؟!

برو سراغ ی کار دگ اصلاهم ناراحت نباش این نشد یکی دگ

باید آزمون و خطا کرد خواهرگلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه اینطوری می‌کنی با خودت و بچه ت؟ الان باید فقطططط لذذذذذت ببری از بچه ۶ ماهه ت. واقعاً بزرگت ...

واقع بین نیستن

باید از یزرگ کردن پسرشون لذت ببر 

من با بچه درس خوندم 

هزاران  بار پشیمونم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا آخه اینطوری می‌کنی با خودت و بچه ت؟ الان باید فقطططط لذذذذذت ببری از بچه ۶ ماهه ت. واقعاً بزرگت ...

چ لذتی واقعا ؟واس اینده همین بچه هم شده باید ی کاری کنم ،تو شرایط من نیسی تو خونه من نیسی از شکم سیری حرف نمیزنم نمیتونمم همه زندگیمو بیارم بریزم رو دایره فقط میگم نیاز دارم ب پول 

واقع بین نیستن   باید از یزرگ کردن پسرشون لذت ببر  من با بچه درس خوندم  هزاران &nb ...

همین بچه دو روز دیگ واس این ک کمترین چیزا رو نمیتونه داشته باشه با حسرت ب دست هم سن و سالاش نگاه میکنه نمیتونم اون لحظه رو تحمل کنم شوهر من معتقد خیلی چیزا الکیه و بچه لازم نیست داشته باشه چون خودشم نداشته و بزرگ شده منم نمیگم هر چی بچه خواست بخریم کمترین چیزا مثلا کفش خوب لباس خوب یکی دوتا اسباب بازی خوب ی مسافرت خوب تفریح خوب اینا حقشه و شوهر من نیاز نمیدونه !!!!

میترسم ی درصد بتونم از پسش بربیام و با ناامیدی بزنم خراب کنم و تو کار دیگ هم موفق نشم من الان قناد خ ...

ببین هیچ اشکالی نداره کم کم برو بالا

ترس چیه؟! 

وقتی استارت ی کاریو میزنی استرس توش زیاده ک نتونم نشه نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه ولی درنهایت باید پرقدرت ادامه بدی وگرنه بازنده ای بیش نخواهی بود

جاهایی ک کم میاری ب اون وقتایی فکر کن ک باید از شوهرت پول بگیری و اونم ممکنه اذیتت کنه

پس بخاطر خودتو بچتم ک شده مستقل شو و ادامه بده

قنادیتم ک میگی خوبه خداروشکر همینو ادامه بده همینو ک استعدادشو داری ادامه بده دنبال گار دیگه ای نرو اول وقتی مهمون میاد خونت ی کیک کوچیک بپز اگر میتونی بعد کم کم ب همه بگو ک من اینکارو استارتشو زدم خواستین بجای مغازه ها بیایین پیش خودم

و از فواید کیک خونگی بگو

همین بچه دو روز دیگ واس این ک کمترین چیزا رو نمیتونه داشته باشه با حسرت ب دست هم سن و سالاش نگاه میک ...

این دیگه از خسیس بودن همسرته 

چند سالته؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ناراحت شدم😔 شما ی کاری تو خونه راه بنداز ک با کمترین هزینه ها و سرمایه ها بخوای استارتشو بزن ...

عزیز دل فک کردم سوال کردی ،من دیپلم دارم گلم فقط دوسال اخرواس کنکور نتونسم بخونم ،چکاری راه بندازم اخه من الان رفتم هزینه کردم قنادی یاد گرفتم بخاطر ده تومن سرمایه ک ندارم برم باز چ کاری یاد بگیرم 

ببین هیچ اشکالی نداره کم کم برو بالا ترس چیه؟!  وقتی استارت ی کاریو میزنی استرس توش زیاده ک ن ...

این کاراو کردم کلی واس مناسبت های مختلف واس خودمون کیک درست کردم ،چند تا هم سفارش گرفتم ولی هزینه‌تمام شده واس خودم زیاده بقیه ترجیح میدن برن بازاری بخرن ،بعدش هم باردار شدم همون تعداد ک قبلا سفارش میدادن هم پریدن چون چند ماه اول ویار بدی داشتم بعدشم دکتر استراحت داد دیگ کلا بی مشتری شدم موادمم انقد موند خراب شد همش 

این بنده خدا شرایطش فرق داره شوهرش خرجی بده نیس پس باید خودش جلو بیفته خواهشا سرکوبش نکنید 

مادرمن ما بچه بودیم میخواست کار کنه بابام نزاشت الان هرچی بهش میگیم کار کن نمیکنه میگه نمیتونم الانم شرایط مالی خوبی نداره ولی چونوسرکوب شده نمیکنه

ماهم بچه بودیم و الان بزرگ شدیم و ۶ماهگی و قبل و بعدش یادمون نیس ولی از مادرمون فقط ی زن میبینیم ک کاری نمیتونه انجام بده ک شرایطش بهتر بشه و از پول دراوردنش لذت ببره

پس این خانمو سرزنش نکنید لطفا بزارید ب زندگیش برسه اون بچه بزرگ میشه و بعدها میگه مامان من خیلی بی دست و پا بوده ک تو اون شرایط مالی ک کمترین ها رو هم نداشته نتونسته ب خودش بیاد و کاری کنه